DZIS BYLAM Z MOIM YORCZKIEM NA 2 SZCZEPIENIU PIESEK MA 2 MIESIACE I DZIS PO POLUDNIU MIAL 2 SZCZEPIENIE PO POWROCIE DO DOMKU ZACHOWYWAL SIE NORMALNIE ZJADL KARMY ROYAL A TERAZ OD KILKU GODZIN LEZY JEST OSOWIALY NIE CHCE SIE BAWIC CALY CZAS SPI JAK SIE GO WEZMIE NA RECE TO PISZCZY PO CHWILI SIE USPOKAJA . NIE WIEM CO ROBIC PROSZE O POMOC I PORADE
DZWONILAM DO WETERYNARZA KTORY GO SZCZEPIL I OGLOSIL ZE NIEKTORE PSY TAK REAGUJA ALE TO MNIE NIEUSPOKAJA..
PROSZE O WASZA POMOC.
PIESEK PIJE ALE NIE MA APETYTU TERAZ
POMOCY SZCZENIAK YORK PO 2 SZCZEPIENIU ...
Jeśli Cię to troszke uspokoi to z mojego doswiadczenia obserwuję maluszki, które po szczepieniu nie odczuwaja żadnych dolegliwosci, ale w tym samym miocie czasami ktoryś szczeniaczek zachowuje sie tak własnie jak opisujesz. Czasami nawet pojawia sie mała niedyspozycja żołądkowa, zazwyczaj do nastepnego dnia wszystko wraca do normy. Należy jednak maluszka obserwować i gdyby dolegliwości trwały zbyt długo, nie dzwonić tylko pokazać maluszka lekarzowi. Myślę jednak że wszystko minie.
-
- Kontakt:
Może się zdarzyć, że po szczepieniu piesek będzie osowiały, może mieć podwyższoną temperaturę itd. jednak stan ten powinien minąć samoistnie. Radzę spokojnie obserwować pieska do jutra i do lekarza udać się dopiero kiedy złe samopoczucie będzie się utrzymywać.
-
- Informacje
-