moja sunia zaczela sie dziwnie zachowywac!! ciagle piszczy i obgryza sobie paznokcie na tylnej lapce, rzuca sie itp. nic na lapce nie ma ale ona sie strasznie zachowuje! lezy spokojnie a nagle sie zrywa, biega i wszystko drapie. jak narazie trzymie ja na kolanach a gdy ma "napad" poprostu mocno ja przytulam.. co jej moze byc? zaczela lizac wszystkie lapki.
ps, sunia ma nniecale 3miesiace
pomocy !!!!!!!
-
- Kontakt:
moglo jej sie cos wbic w lapke, lub pod paznokiec, podczas spaceru, jesli nie mozesz podejsc do wet. przed poniedzialkiem, to mocz co co godzine, przez 15 min. lapke w cieplej wodzie z szarym mydlem, lub naparze z rumianku, lub septosanu. poza tym oparz lapke bandazem , by jej nie wygryzala. jak nie pomoga napary, koniecznie do weta, w lapce moze tkwic jakies obce cialo, ktorego ty nie dostrzegasz.
-
Sprawdż stan poduszek,czy nie ma uszkodzeń.Jeśli zaczeła to robić z wszystkimi łapkami może być to na tle kontaktu z jakimś alergenem,lub mogą atakować jakieś( robaczki-drozdżaki-grzyby) paskudy łapki Twojej psinki.Wilgoć sprzyja temu.AGA...
-
- Kontakt:
dziekuje.. przeszlo jej to wczoraj, ciagle przy niej siedzialam i ja przytulalam i w koncu z nia tak zasnelam a dzis obudzila mnie pelna radosci hehh wiec moze poprostu cos tam miala i to wygryzla juz sobie..
Dziekuje jeszcze raz :)
Dziekuje jeszcze raz :)
-
- Informacje
-