Dzień dobry wszystkim:)
chciałabym kupić swojej seterce (11 msc) preparat na stawy i zastanawiam się, co wybrać: Arthroflex czy Arthroscan, a znalazłam jeszcze coś takiego jak Arthriti-UM. Czy ktoś mógłby podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami? Arthroflex jest w płynie i zastanawiam się, czy dodany do jedzenia nie zmienia jego smaku? Pozdrawiam
Goska
preparat na stawy
każdy z nich jest dobry najbardziej wydajny artroflex
Panie Jarku a http://www.krakvet.pl/product_info.php?products_id=8329 superrr skład wydajny i rozsądna cena
ja osobiście kilku stawiających na nogi bulowatych polecam
ja osobiście kilku stawiających na nogi bulowatych polecam
no nie mam z nim większych doświadczeń ale sprawdzę.
-
- Kontakt:
Witam, Panie doktorze. Chciałam zapytać, czy artroflex można przedawkować? Mam suczkę owczarka niemieckiego 3 miesięczną, która jest niejadkiem. Próbowałam Hillsa, Royala i Eukanuby. Teraz kupiłam Orijen. Gotowanego też nie chce, a jeśli już to najchętniej to, co gotuję dla kundelka: ogony wieprzowe z kaszą i warzywami. Praktycznie karmię ją z ręki, ale i tak nie zjada całej porcji dziennej. Czy mogę jej podać Artroflex bez obaw?
Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
Będę wdzięczna za odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie.
tak można podać jak najbardziej artroflex. Każdą rzecz można także przedawkować i kazda może dać inne objawy przedawkowania. Nie znam objawów przedawkowania , ale też nie chcę ich sprawdzać i widziec . Co prawda jest to w miare bezpieczny preparat , bo nalezy do grupy biopreratów.
-
- Kontakt:
Bardzo dziękuję za odpowiedź. Zdaje się, że nareszcie trafiłam w podniebienie mojej małej. Dostaliśmy Purinę Proplan Salmon & Rice i po raz pierwszy mała opróżniła miskę migusiem, bez ociągania się. Mam nadzieję, że tak jej już zostanie. Kupiłam także Arthroscan, bo łatwiej mi będzie jej to podawać. Przeczytałam mnóstwo wątków i wyciągnęłam, mam nadzieję, właściwe wnioski: jeśli piesek zjada przewidzianą dobową porcję Proplana to już nie suplementujemy żadnym preparatem witaminowym ale podajemy preparat na stawy. Proszę kogoś bardziej doświadczonego o potwierdzenie .
dokładnie tak jak piszesz
-
- Kontakt:
Bardzo Panu dziękuję, Panie Doktorze, za potwierdzenie.
profilaktycznie jak najbardziej a co do dawek trzeba porównać zawartości subsytancji czynnych lub pytać osób stosujących je . Ja niestety nie wiem , bo ich nie stosuję.