problem z łapami
mój 10mies. labrador tydzien temu po dlugim spacerze wszedł do potoku i dostał mocnych skurczy tylnych łap.Pojechalismy do lekarza, ktory stwierdził, ze to tylko przykurcz.Pies dostał zastrzyk zastrzyk witaminowy oraz jakies tabletki. Minał juz tydizen, co prawda widać poprawe ale np. podczas próby biegu dalej podciąga za sobą łapy, nie może szybko biegać. Jeżeli ktoś miał podobny problem lub wie co to możę być prosze o odpowiedz...dzięki!
co to znaczy podciąga nie staje na nich ? podnosi je? Starajcie się uściślać opisy bo nie domyśle się wiem, że dla was to oczywiste.
biegnąc po prostu nie prostuje ich- widać,że nie ma jeszcze pełne ruchomości tak jakby sie bał...Jarek pisze:co to znaczy podciąga nie staje na nich ? podnosi je? Starajcie się uściślać opisy bo nie domyśle się wiem, że dla was to oczywiste.
polecałbym ci to dobrze zdjagnozować bo albo doszło do zapalenia stawu - ów lub zapalenia mięśnia - ni w gorszym wypadku do jakiegoś gorszego uszkodzenia. Ortopedia to nie świat zgaduj - gaduli to świat ukrytych odpowiedzi tylko trzeba do nich dotrzeć, tym bardziej , że to BARDZO młody pies.
-
- Informacje
-