Witam,
mam problem z moim psem, wystąpiły u niego zaparcia, oddaje twarde małe bobki ale dopiero za kolejnym podejściem; dodatkowo gdy długo probuje zaczyna skomleć. przy jego myciu w okolicy odbytu pojawila sie jakby opuchlizna bardzo miekka jakby wypelniona woda.... bardzo prosze o pomoc nie wiem co sie dzieje i jak moge mu pomoc.
wczesniej nie mial zaparc, dieta mu sie nie zmienila, ma apetyt i jest wesoly, sklonny do zabaw.
julia69
problem z psem
pomozesz mu wizytą u weterynarza,nie bagatelizuj bo być może sprawa jest powazniejsza
prawdopodobieństwo duże , że pies ma przepukline okołodbytową lub zachyłek odbytu. Dasz rady wkleić foto.
witam,ciezko bedzie zrobic zdjecie zeby bylo cokolwiek widac.po pierwsze ma dluga i gesta siersc a po drugie nie lubi jak cos mu sie tam robi w tej okolicy.bylam z nim u weterynarza wczoraj , dostal jakies dwa zastrzyki jeden z nich w noge do rozchodzenia. przy badaniu padlo stwierdzenie ze to moze byc przepuklina, ale mamy dzis przyjsc na kontrole czy po zastrzykach cos sie poprawilo.dzisiaj sprawdzala tamto miejsce i jakby to zmniejszylo sie...nie wiem czy to wina lekow....czy tego ze rano dzis poszla kupa, mala ale bez problemu...a jesli bby to byla przepuklina ...to co nas czeka?
operacja.
-
- Informacje
-