Problem z trawieniem Kości

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

isabelle30

02 sierpnia 2014, 16:30

Geoff... nie było wprowadzenia... od razu pies dostał kości i jak widzisz - choć minęło kilka mcy... nie ma pożądanego efektu.
To może jednak zrobić wprowadzenie?
Geoff

02 sierpnia 2014, 16:40

Isabell30 chyba jednak bylo... pies tydzien byl na samych zwaczach pozniej przez tydzien o ile pamietam jadl samo mieso i zwacze pozniej wprowadziem podroby. Kosci dostal po prawie czterech tygodniach (mniej wiecej)Jak mam teraz przeprowadzic jeszcze raz wprowadzenie? Przeciez mieso i podroby trawi dobrze. Moze poprostu odczekam powiedzmy miesiac i sprobuje jeszcze raz?
Retriver

02 sierpnia 2014, 16:42

Mojemu podałam przedwczoraj szyjkę kawał szyki 1/2 około, poszło dobrze, teraz nie szaleję, za dwa dni podam raz jeszcze, mój zaczyna dobrze reagować na surowe, w kupie brak widocznych kości czy nietolerancji, zwarta, niewielka ilość.
Geoff, przeczytaj jeszcze raz post isabelle30, kości odstaw na czas potrzebny Twojemu psu, bez kości też da radę Przeczekaj, ponowisz próbę, a bez kości pies trawi ok, ładne q-ska.
Geoff

02 sierpnia 2014, 16:57

Tak wlasnie zrobie, co zreszta napisalem 3 posty wczesniej :D
ODPOWIEDZ
  • Informacje