po lekach przeciwbólowych zachowuje się normalnie, zachęca do zabawy, rano wstaje normalnie
ale bez leków jest różnie nawet do tego stopnia że nie miała siły zjeść mimo głodu
Problem ze sznaucerkiem
-
po lekach przeciwbólowych biega i jest chętna do zabawy, po spaniu wstaje normalnie, bez leków nie chce wychodzić na spacer, boi się załatwić i czasami nie chce nawet zjeść mimo dobrego apetytu
-
Czy to jednak coś poważnego?? (przepraszam za podwójny post)
problem dla mnie tkwi w odcinku lędźwiowo krzyżowym kręgosłupa trzeba byłoby wykonać TK tego odcinka
nie dyscopatia
-
to co to może być?
Dzisiaj idziemy na kontrolę do weterynarza i pewnie po kolejną dawke leków.
Dzisiaj idziemy na kontrolę do weterynarza i pewnie po kolejną dawke leków.
-
a nie wystarczyłoby np. badanie RTG z kontrastem??
możemy się jeszcze policytować, ja Pani napisałem co jest najlepsze a Pani podejmie dezje.
-
wystarczyłoby napisać że nie wystarczy, nie każdy musi być od razu znawcą, dziękuję za pomoc
ja z żartem a Pani tak na poważnie , koszt i tego i tego badania jest podobny a wyniki diametralnie różne.
-
a jaki to jest mniej więcej koszt?
wszystko zależy od kliniki i miasta ale myślę , że można szacować ok 400-500 zł. Ale proszę pytać w swoim rejonie wiem , że może i być więcej.
-
- Informacje
-