Problemy z przewodem pokarmowym.
-
Witam Pana ponownie.Mój kolejny piesek 4-letni Pimpo ma problemy z żołądkiem,jelitami?Od poniedziałku był trszkę apatyczny mało aktywny,pojadał trawę i wymiotował oddał dwa luźne stolce z zawartością owej trawy.We wtorek wszystko ok,pojadał wymiotów nie było,pojawiły się ponownie w środę wieczorem treścią pokarmową,jeden luźny stolec. Pojechał.do weter.,temper.w/n dostał zastrzyk p/wymiot. i p/biegun.zalecona dieta bo mój pies pomimo,że mały jest bardzo postawny i zawsze lubiał sobie zjeść.W piątek niby wszystko w porządku mało jadł dużo pije i jednoraz.incydent z dławieniem ale nie wymiotował.W sobotę u lekarza dostał jeden zastrzyk i jakiś lek w aerozolu doustnie,zjadł trochę karmy chappi,była jedna kupa taka galaretowata ciemnobrązowa pozatym ok.Dzisiaj tj.w niedzielę zjadł troszkę ryżu z mięskiem i kostką i za jakieś 2 godz.wszystko zwymiotował-treść pokarmowa.Bardzo się martwię o niego,proszę mi powiedzieć czym to może być spowodow.?Wcześniej przez te 4 lata nigdy nie chorował.Pozdrawiam.
bez obejrzenia i dokładnego badania psa nie pomogę nic. Jest wiele chorób, które dają takie objawy.