Proszę o pomoc

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

MAMAMIKIWIKI

08 listopada 2007, 13:44

Mam sunie 5 miesięczną , jest bardzo maleńka bo waży 1,5 kg .
Robi zielone kupy , takie bardzo ciemne prawie czarne ze śluzem , nie ma apetytu .
Nie mam możliwości w mojej miejscowości zrobić badań , choć weterynarz jest to nie ma sprzętu , jechać niestety teraz nigdzie nie moge na badania bo mam 2 chorych dzieci .
Nie wiem co mam robić ???
Moje pytanie jest takie czy Ona mogła coś połknąć ???
Zaznaczę że ponad miesiac temu były identyczne objawy , ale po leczeniu mineły i spokój był przez 3 tygodnie , niestety teraz objawy wróciły .
Panie doktorze zastanawiam sie czy moja sunia mogła cos połknąć ponad miesiąc temu , czy wtedy była by zdrowa przez 3 tygodnie .
Z jakiego powodu pies moze mieć zieloną kupe prawie czarną , ze śluzem ???

Bardzo Pana Proszę o pomoc .

Pozdrawiam Basia
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

08 listopada 2007, 15:20

Pani Basiu z wielką chęcią bym Pani pomógł, bo wiem co to jest choroba dzieci , bo sam mam dzieciątko chore , ale nie potrafie. Jedyne co mogę pomóc to polecić Pani pilne zgłoszenie się do lekarza i bardzo dokładne badanie psa. Piewsze fizykalne potem krew i ew. rtg brzucha
MAMAMIKIWIKI

22 listopada 2007, 19:28

Dziękuję za pomoc .
Byłam z pieskiem u lekarza i okazało sie że z miłości troszke mu szkodziłam :D
Bo dawałam mu co che , czyli samo mięsko , i czasami jakieś smakolyki ze stołu , i troszke mu wnętrzności -jelita uszkodziłam .
Wet przepisał zastrzyki i royala intestinal , biegunki juz przeszły , sa tylko zielone kupki , ale wet powiedział że powoli wróci wszystko do normy .
Sama widze ze jest lepiej .
Dziękuje za rade zrobienia badań .
Wyniki wątrobowe i trzustkowe sa minimalnie powiększone , ale lekarz mówi ze to z powodu złego karmienia .
Więc z miłości zaszkodziłam psu :(

Pozdrawiam Basia
ODPOWIEDZ
  • Informacje