przepuklina pepkowa

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Beata.B.

25 marca 2007, 18:06

Mam szczenieka shih-tzu ma 10tygodni.Szczeniak zaraz po urodzeniu mial zabieg na przepukline pepkowa.Wszystko byloby w porzadku gdyby ta blizna byla blada.Zauwazylam ze ona mu sie otwiera i lekko krwawi.Nie wiem czy to normalne czy nie .w tym miejscu robi mu sie strupek ktory odpada ale za chwile robii sie to samo.Prosze o porade bo nie wiem czym to przemywac i czy przemywac.I jeszcze jedno niedaleko tej blizny kolo siusiaka zrobil mu sie taki strupek koloru zolto-brazowego.Co to moze byc i jak to leczyc?Prosze o porade bo nie wiem co to moze byc.
Awatar użytkownika
Jarek
Lekarz weterynarii
Kontakt:

27 marca 2007, 09:56

musisz podejść do lekarza takich rzeczy nie da się leczyć drogą korespondecyjną. Należy to obejrzeć.
Gość

28 marca 2007, 13:50

juz bylam z nim u weterynarza wszystko jest dobrze.kazal mi pan doktor to przemywac rywanolem ale moim zdaniem cos jest nie tak.poczekam jeszcze z tydzien i jak nic sie nie zmieni to pojde jeszcze raz.z gory dziekuje.
Awatar użytkownika
patrilla

28 marca 2007, 14:47

rada prosta jeśli nie ufasz swojemu wetowi zmien go poszukaj na forach dobrego weta w swoim mieście sa specjalne topki gdzie ludzie polecają zaufanych wetów ...
ODPOWIEDZ
  • Informacje