Mój dziadek zażył dziś rano pół tabletki Fortekoru 5!! Pomylił leki psa ze swoimi.
Czy coś może mu być?
Przypadek mega nietypowy - FORTEKOR
-
to pytanie do lekarza, a nie weterynarza. jak dziadek ma zdrowe nerki to nic nie powinno się stać, jak to się stało niedawno to daj dziadkowi węgiel leczniczy. najlepiej jednak jakbyś skoczyła do apteki i zapytała. substancję czynną tego leku stosuje się także u ludzi.
-
no i dość istotne czy dziadek brał dzisiaj coś na ciśnienie. nie ma na co czekać, zadzwoń do lekarza albo do apteki.
Dziękuję za odpowiedź.
Zadzwoniłam za poradą do apteki - okazało się, że leki o podobnym składzie podaje się ludziom.
Dziadek zażywa leki na obniżenie ciśnienia - dziś rano już w związku z powyższą sytuacją nie brał (za poradą farmaceutki).
Trochę obserwacji, oraz domowy pomiar ciśnienia wykazał, że Fortekor dużo lepiej wyregulował normy, niż leki, które ma przepisane przez lekarza
Żartowaliśmy, że może spokojnie razem z psem zażywać jedno lekarstwo .
Nic to - dziękuję za szybką reakcję!!!!
Zadzwoniłam za poradą do apteki - okazało się, że leki o podobnym składzie podaje się ludziom.
Dziadek zażywa leki na obniżenie ciśnienia - dziś rano już w związku z powyższą sytuacją nie brał (za poradą farmaceutki).
Trochę obserwacji, oraz domowy pomiar ciśnienia wykazał, że Fortekor dużo lepiej wyregulował normy, niż leki, które ma przepisane przez lekarza
Żartowaliśmy, że może spokojnie razem z psem zażywać jedno lekarstwo .
Nic to - dziękuję za szybką reakcję!!!!
-
problem by się zrobił gdyby zażył jeszcze te swoje a tak bardzo się cieszę że wszystko okej:)
nic się dziadkowi nie stanie ( chyba , że zacznie szczekać )
no chyba, że mu odrośnie ze szczątków kości ogonowej.