Pyt. do znawców Amstafów

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

ania05111971

15 sierpnia 2011, 23:19

AMEN .
japanisze

15 sierpnia 2011, 23:29

mają psa bez papierów wyglądającego dokładnie jak rasowy.
Tia...

Z jednym się zgodzę - skończenie tego tematu to świetny pomysł, a że Ty go zaczęłaś Ty go powinnaś skończyć.

Pozdrawiam 8)
ania05111971

16 sierpnia 2011, 07:58

Dziewczyna skończyła temat ale jeszcze jeden przytyk musi być i cytacik i jeszcze jedno ugryzionko a co tam ..... :|
japanisze

16 sierpnia 2011, 11:45

Przestań się bawić w adwokata i zajmij się swoimi sprawami. Chyba ma ręce i klawiaturę, żeby odpisać na mojego posta.
Jak pisze takie bzdury, że kolą w oczy, to wybacz, że się szeroko nie uśmiecham i nie potakuję głową.
Od tej chwili zamierzam Cię ignorować, więc nie trudź się z odpisywaniem.

P.S. Zarzucasz nam (tj. innym uczestnikiem tej dyskusji), że tacy jesteśmy rozgoryczeni i frustrowani, a Twoje posty są nasiąknięte jadem bardziej niż jakiekolwiek inne na tym forum i pierwsze co dziś przed umyciem zębów i zjedzeniem śniadania musiałaś tu zajrzeć i wszystkich poustawiać.
ania05111971

16 sierpnia 2011, 12:37

Zapewniam cie że zajmuje się swoimi sprawami ,stwierdziłam tylko fakt żę jeszcze można było wyciągnać mały fragmencik i dopiec więc nie wiem kto ma więcej jadu ..i kto zasmieca forum jeszcze mnachając czerwoną szmatką .......ignoruj ,no cóż jakoś przeżyję .......i nie wyciągaj pochopnych wniosków ,byłam po sniadaniu , kawie i po umyciu zębów . Nigdy nie zarzucałam nikomu tutaj rozgorycznia i frustracji ........jedynie mądrowanie .A to różnica . :x
Awatar użytkownika
amstaff ARY

16 sierpnia 2011, 13:53

japanisze pisze:Przestań się bawić w adwokata i zajmij się swoimi sprawami. Chyba ma ręce i klawiaturę, żeby odpisać na mojego posta.
Chciałam zlekceważyć japanisze, ale skoro domaga się odpowiedzi. . . . . . . trzeba ustąpić.

Kto się wpisze z kolejnymi obelgami i racjami taki dokładnie jest.

:D KONIEC :P
Gość

16 sierpnia 2011, 22:00

to ja od rasowego amstafa
amstaff ARY pisze: Jeśli brałeś 1 psa to w sumie miałeś 60 szczeniąt, na pewno je sprzedawałeś więc dzięki twojemu „Bruno” trzepałeś niezłą kasę. Istna fabryczka amstafków.
nie wiem dokładnie ile ich było. Wszystkie szczeniaki miały papiery. Sprzedawałem je krewnym i znajomym z tego nie było dużej kasy. Bardzo dużo poszło do Niemiec i z tego była faktycznie niezła kasa.
jeśli to Twój pies jest na zdjęciu to jest słodki i ma swoje uszka. Powodzenia
isabelle30

29 sierpnia 2011, 11:59

Drogi Gościu - produkowałes kundle! Przyczyniałeś się do cierpień, i smierci tysiecy psów pod kołami samochodów, z rąk oprawców, w schroniskach itd. Zasługujesz tylko na potepienie! Mało tego....nawet nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi!
Amstaff Ary - nie ma takiej rasy - Amstaff, to jedynie określenie potoczne. Mówisz że masz psa rasowego...jakiej rasy masz pieska? Co o tej rasie wiesz? Bo gdybys wiedziała cokolwiek to znałabyś chociaż nazwę owej rasy....

Nie mam nic przeciwko ludziom którzy maja pieska który jest zwykłym kundelkiem - są słodkie i kochane jak wszystkie inne. Sama miałam takiego kundelka przez wiele lat. Nie mam nic przeciwko ludziom mającym psiaka pseudo - pod warunkiem że w końcu zrozumieją co zrobili dokonując takiego a nie innego wyboru.
Pytanie co ma zrobić pan Kowalski który ma suke którą pokrył inny pies....dokonać sterylki aborcyjnej lub uśpić ślepy miot, a potem poszukać dobrego domu dla swojej suczki i już nigdy nie mieć żadnych zwierząt - ludzie bezmyślni, głupi, nieodpowiedzialni nie powinni mieć zwierząt!
Awatar użytkownika
amstaff ARY

29 sierpnia 2011, 17:11

isabelle30 :?: co się tak rzucasz na wypowiadających się. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, uszanuj to.
ODPOWIEDZ
  • Informacje