Pyt. do znawców Amstafów
-
Dziewczyna skończyła temat ale jeszcze jeden przytyk musi być i cytacik i jeszcze jedno ugryzionko a co tam .....
Przestań się bawić w adwokata i zajmij się swoimi sprawami. Chyba ma ręce i klawiaturę, żeby odpisać na mojego posta.
Jak pisze takie bzdury, że kolą w oczy, to wybacz, że się szeroko nie uśmiecham i nie potakuję głową.
Od tej chwili zamierzam Cię ignorować, więc nie trudź się z odpisywaniem.
P.S. Zarzucasz nam (tj. innym uczestnikiem tej dyskusji), że tacy jesteśmy rozgoryczeni i frustrowani, a Twoje posty są nasiąknięte jadem bardziej niż jakiekolwiek inne na tym forum i pierwsze co dziś przed umyciem zębów i zjedzeniem śniadania musiałaś tu zajrzeć i wszystkich poustawiać.
Jak pisze takie bzdury, że kolą w oczy, to wybacz, że się szeroko nie uśmiecham i nie potakuję głową.
Od tej chwili zamierzam Cię ignorować, więc nie trudź się z odpisywaniem.
P.S. Zarzucasz nam (tj. innym uczestnikiem tej dyskusji), że tacy jesteśmy rozgoryczeni i frustrowani, a Twoje posty są nasiąknięte jadem bardziej niż jakiekolwiek inne na tym forum i pierwsze co dziś przed umyciem zębów i zjedzeniem śniadania musiałaś tu zajrzeć i wszystkich poustawiać.
-
Zapewniam cie że zajmuje się swoimi sprawami ,stwierdziłam tylko fakt żę jeszcze można było wyciągnać mały fragmencik i dopiec więc nie wiem kto ma więcej jadu ..i kto zasmieca forum jeszcze mnachając czerwoną szmatką .......ignoruj ,no cóż jakoś przeżyję .......i nie wyciągaj pochopnych wniosków ,byłam po sniadaniu , kawie i po umyciu zębów . Nigdy nie zarzucałam nikomu tutaj rozgorycznia i frustracji ........jedynie mądrowanie .A to różnica .
- amstaff ARY
Chciałam zlekceważyć japanisze, ale skoro domaga się odpowiedzi. . . . . . . trzeba ustąpić.japanisze pisze:Przestań się bawić w adwokata i zajmij się swoimi sprawami. Chyba ma ręce i klawiaturę, żeby odpisać na mojego posta.
Kto się wpisze z kolejnymi obelgami i racjami taki dokładnie jest.
KONIEC
to ja od rasowego amstafa
jeśli to Twój pies jest na zdjęciu to jest słodki i ma swoje uszka. Powodzenia
nie wiem dokładnie ile ich było. Wszystkie szczeniaki miały papiery. Sprzedawałem je krewnym i znajomym z tego nie było dużej kasy. Bardzo dużo poszło do Niemiec i z tego była faktycznie niezła kasa.amstaff ARY pisze: Jeśli brałeś 1 psa to w sumie miałeś 60 szczeniąt, na pewno je sprzedawałeś więc dzięki twojemu „Bruno” trzepałeś niezłą kasę. Istna fabryczka amstafków.
jeśli to Twój pies jest na zdjęciu to jest słodki i ma swoje uszka. Powodzenia
-
Drogi Gościu - produkowałes kundle! Przyczyniałeś się do cierpień, i smierci tysiecy psów pod kołami samochodów, z rąk oprawców, w schroniskach itd. Zasługujesz tylko na potepienie! Mało tego....nawet nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi!
Amstaff Ary - nie ma takiej rasy - Amstaff, to jedynie określenie potoczne. Mówisz że masz psa rasowego...jakiej rasy masz pieska? Co o tej rasie wiesz? Bo gdybys wiedziała cokolwiek to znałabyś chociaż nazwę owej rasy....
Nie mam nic przeciwko ludziom którzy maja pieska który jest zwykłym kundelkiem - są słodkie i kochane jak wszystkie inne. Sama miałam takiego kundelka przez wiele lat. Nie mam nic przeciwko ludziom mającym psiaka pseudo - pod warunkiem że w końcu zrozumieją co zrobili dokonując takiego a nie innego wyboru.
Pytanie co ma zrobić pan Kowalski który ma suke którą pokrył inny pies....dokonać sterylki aborcyjnej lub uśpić ślepy miot, a potem poszukać dobrego domu dla swojej suczki i już nigdy nie mieć żadnych zwierząt - ludzie bezmyślni, głupi, nieodpowiedzialni nie powinni mieć zwierząt!
Amstaff Ary - nie ma takiej rasy - Amstaff, to jedynie określenie potoczne. Mówisz że masz psa rasowego...jakiej rasy masz pieska? Co o tej rasie wiesz? Bo gdybys wiedziała cokolwiek to znałabyś chociaż nazwę owej rasy....
Nie mam nic przeciwko ludziom którzy maja pieska który jest zwykłym kundelkiem - są słodkie i kochane jak wszystkie inne. Sama miałam takiego kundelka przez wiele lat. Nie mam nic przeciwko ludziom mającym psiaka pseudo - pod warunkiem że w końcu zrozumieją co zrobili dokonując takiego a nie innego wyboru.
Pytanie co ma zrobić pan Kowalski który ma suke którą pokrył inny pies....dokonać sterylki aborcyjnej lub uśpić ślepy miot, a potem poszukać dobrego domu dla swojej suczki i już nigdy nie mieć żadnych zwierząt - ludzie bezmyślni, głupi, nieodpowiedzialni nie powinni mieć zwierząt!
- amstaff ARY
isabelle30 co się tak rzucasz na wypowiadających się. Każdy ma prawo mieć własne zdanie, uszanuj to.
-
- Informacje
-