Rak płuc u psa-jak farmakologicznie uśmieżyć u cierpienia?
Psu nie można podawać smażonego mięsa ! Kości tylko surowe . Wątróbkę i inne podroby nie podaje się często .
Przepraszam za uwagę ,ale to chyba bardzo źle że nie wiesz nic o wypróżnianiu własnego psa .Nie chodzi tylko o biegunki ,ale o to czy pies się w ogóle wypróżnia -to bardzo ważne .Powiedz mamie ,żeby już nigdy nie dawała mu kości gotowanych a zwłaszcza z kurczaka ,bo któregoś dnia w wielkich cierpieniach pies powędruje za Tęczowy Most Zwróć uwagę ,że Twój pies jest seniorem i jego trawienie i perystaltyka jelit jest wolniejsza . On potrzebuje pokarmu lekkostrawnego .
Wątróbkę podaje się rzadko , gotowaną i w małych ilościach .
Wątróbkę podaje się rzadko , gotowaną i w małych ilościach .
Mój weterynarz zaleca stosowanie capsomasol. Pies ma guza nieoperacyjnego , a ten lek pomaga właśnie zmniejszyć rozmiary guza i rozwój choroby. Pies ma więcej energii i jest silniejszy.
Można poczytać na stronie o tym capsomasol, wg badań lek jest skuteczny. dzięki kapsaicynie , która ma właściwości antyrakowe.
ja swojemu podaje capsomasol - w chorobie nowotworowej , zmniejsza ryzyko powstaania przerzutów i pies jest silnijszy i ma więcej energii.
Lek ten capsomasol jest na bazie kapsaicyny, a ta ma właściwości antyrakowe. Można poczytać na stronie producenta leku o wszystkich badaniach i jej skutecznościo. Ostatnio to moja ciekawa lektura. Ludzie podobno też kapsaicynę w postaci olejków piją.