ślinienie

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

joanna.prato@wp.pl

07 czerwca 2015, 17:53

Blagam pomozcie!moja 8 letnia suczka black retriver od paru dni strasznie sie slini po prawej stronie.slina jest wiszaca bardzo galaretowata.oprocz tego zauwazylam ze ma jakby guza na glowie.oprocz tego dalej jest zywotna,je i pije,bawi sie ale mimo tego siedze placze i sie martwie.jak zauwazylam tego guza bylam tutaj(irlandia)u weterynarza ale powiedzial mi ze wszystko ok.ja tak nie uwazam.teraz dodatkowo ten slinitok jednostronny.co to jst?co robic?blgam pomozcie!!moj email :joanna.prato@wp.pl.czekam na pomoc.Joanna
joannarosol

30 stycznia 2017, 22:53

Witam,
czy mogę prosić o porade pies 13-to letni pitbulek, ma na glowie guzy ktore rosną i puchna na zmienę cisnienia,swędzą go chyba bo czesto to chce drapać, częścguza jest łysa na górze, czy można operować jeszcze takiego wiekowego pieska żeby wrazie czegoś go uratować przed przerzutami ewentualnymi?Proszę o opinie pana weterynarza, i ewentualnie kto w Krakowie dobrzeby to zrobił
Ewek993

21 czerwca 2017, 06:10

Mój jamnik tez sie slinil okropnie, okazalo sie ze kosc mu utknela w podniebieniu, takze zawsze warto sprawdzic czy czegos nie ma w uzebieniu ;)
ODPOWIEDZ
  • Informacje