Witam !
Mam pytanie. Moja suczka, często pod wieczór ma zaczerwienione oczy, czy powinienem stosować jakieś krople lub inne środki ?
Zaczerwienione oczy
trzeba te oczy obejrzeć a potem kropić, bo nie wiadomo dlaczego są czerwone.
Witam !
To ja pisałem wtedy tę wiadomość. Wydaje mi się, że oczy ma zaczerwienione ponieważ suczka często leżąc na fotelu ogląda telewizor . Ale jeżeli poszedłbym z tym problemem do weterynarza to czy powinienem zrobić jakieś badania z tym związane czy po oglądnięciu oczu weterynarz może stwierdzić co jest przyczyną ?
To ja pisałem wtedy tę wiadomość. Wydaje mi się, że oczy ma zaczerwienione ponieważ suczka często leżąc na fotelu ogląda telewizor . Ale jeżeli poszedłbym z tym problemem do weterynarza to czy powinienem zrobić jakieś badania z tym związane czy po oglądnięciu oczu weterynarz może stwierdzić co jest przyczyną ?
o badaniach zadecyduje lekarz po obejrzeniu psa, niejednokrotnie wystarczy dokladnie zabadac oczy i można podejrzewać lub rozpoznać co się dzieje a potem zostaje tylko leczenie. Z tym telewizorem prawdopodobnie nie ma to znaczenia.
-
- Informacje
-