Witam
Mam pytanie.Nie wiem co mam robić.Mam psa i suczke.Suczka właśnie dostała cieczkę.Dostałam od weterynarza jakieś srodki na przerwanie tej cieczki,teraz karze mi jeszcze dać zastrzyk.Nie chce zeby moja suczka zaszla w ciaze ani nie chce zeby byla chora.Co mam robić??
zatrzymanie cieczki
-
Najlepiej to wysterylizować po tej cieczce, a tą trzeba jakoś przetrwać. Jak raz poda się zastrzyk to chyba nic aż tak złego się nie stanie...
kto da taką gwarancje ?
-
No nikt nie da takiej gwarancji...ale napisałam, że chyba nic aż tak złego się nie stanie, nie wiem dużo o tych zastrzykach, wiem, że są szkodliwe, ale nie wiem czy po jednorazowym podaniu też...
Jak nie zastrzyk to trzeba to jakoś przetrwać
Też mnie takie coś będzie czekało, ale mam w planie sterylizację przed pierwszą cieczką, tylko mój weterynarz nie bardzo chyba chce ją zrobić, to znaczy chce, ale po pierwszej cieczce
Jak nie zastrzyk to trzeba to jakoś przetrwać
Też mnie takie coś będzie czekało, ale mam w planie sterylizację przed pierwszą cieczką, tylko mój weterynarz nie bardzo chyba chce ją zrobić, to znaczy chce, ale po pierwszej cieczce
-
- Informacje
-