ZATRZYMANIE MOCZU POMOCY
i co się dzieje z psiuniem? Te wyniki trzustki nie są tak dramatyczne jak pisałaś, najważniejsze co z układem oddechowym.
Napisz jakie były wyniki ,to może pomóc innym którzy będą mieli podobną sytuację do waszej
Ale teraz naprawdę zastanawiam się czy te badania i diagnozy były prawidłowe. Czy moja psinka mogła z tego powodu mieć ciężki oddech, nic nie jeść, tylko pić na początku mało później więcej. Miała problem z oddaniem moczu, po lekach oddaje mocz prawidłowo. Szeroko stawiała tylne łapy, jak by coś miała miedzy nimi. Na prawdę zastanawiam się czy taki powinien być jej koniec, czy nie można było jeszcze coś zrobić.
Wiem , że wcześniej miała Ropomacicze -5 lat temu właśnie z tego powodu miała zabieg, po zabiegu leczyłam ją przez 4 miesiące. Pierwszy wet. nie poznał się wówczas stwierdził, że to od nerek suni rośnie brzuch. Fakt, że zawsze podkreślałam, że ma problem z nerkami -jadła karmę dla nerkowców i tabletki rubenal . Przeszła aż trzy razy poważnie babeszjozę. Za trzecim razem jak miała zapalenie po kleszczowe kazano nam ją uśpić, ale nie zdecydowaliśmy się i wówczas walczyliśmy o nią prawie rok. Ale opłacało się.
A teraz czy ktoś zawinił, czy już faktycznie musiał to być jej koniec. Mam wiele pytań bez odpowiedzi.
Wiem , że wcześniej miała Ropomacicze -5 lat temu właśnie z tego powodu miała zabieg, po zabiegu leczyłam ją przez 4 miesiące. Pierwszy wet. nie poznał się wówczas stwierdził, że to od nerek suni rośnie brzuch. Fakt, że zawsze podkreślałam, że ma problem z nerkami -jadła karmę dla nerkowców i tabletki rubenal . Przeszła aż trzy razy poważnie babeszjozę. Za trzecim razem jak miała zapalenie po kleszczowe kazano nam ją uśpić, ale nie zdecydowaliśmy się i wówczas walczyliśmy o nią prawie rok. Ale opłacało się.
A teraz czy ktoś zawinił, czy już faktycznie musiał to być jej koniec. Mam wiele pytań bez odpowiedzi.
-
- Informacje
-