Zmiany w zachowaniu

Dyskusje o chorobach, ich leczeniu, oraz profilaktyce.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

aga...

22 sierpnia 2006, 13:21

Witam! Od pewnego czasu mój pies ( owczarek niemiecki ma 8 lat) jest jakiś inny tzn. zrobił się jakiś smutny, nie słucha mnie, ucieka z podwórka, kręci się wszędzie, jest jakaś osowiała itp. Nigdy przedtem mój pies nie uciekał a teraz już kilka razy się to zdarzyło a ostatnio nawet znalazłam go w schronisku... Jakie mogą być tego powody? I co zrobić żeby mu pomóc?
Gość

23 sierpnia 2006, 11:35

jeśli to suka to może ma cieczke i szuka partnera, a jeżeli to pies to może wyczuł jakąś sukę z cieczką i dla tego ucieka
aga...

23 sierpnia 2006, 16:38

jest to suka lecz nie ma cieczki i dlatego się martwie :( Dzisiaj kolejny raz uciekła... :?
aga...

23 sierpnia 2006, 22:08

widze z nikt nie może mi pomóc więc napisze co jeszcze zauważyłam u mojej psiny, a więc zauważyłam że ma katar i prawie ciągle śpi.Proszę o pomoc. Co jej jest? Czuje się bezradna widząc Sarkę (tak właśnie wabi się moja psina) w takim stanie. Najgorsze jest to że weterynarze w moim mieście są beznadziejni... :(
enigma

24 sierpnia 2006, 17:48

to pojedz do dobrego weta, do innego miasta / ja jezdze do weta ponad 30 km, bo o miejscowych mam zle zdanie :roll: /

i nie rozumiem - jak to pies ucieka????
to trzeba zrobic takie zabezpieczenie, zeby pies sie nie mogl wydostac!
madziulenkaaa

25 sierpnia 2006, 17:08

mysle ze moze wiek psa ma cos z tym wspolnego...bo zazwyczaj suki sa madrzejsze od psów[/url]
aga...

26 sierpnia 2006, 22:54

Droga enigmo juz ci wyjasniam jak pies ucieka: plot ma okolo 160cm wyskokosci a ona przez niego przeskakuje i chce zaznaczyc ze to sie nigdy wczesniej nie zdazalo wiec nie bylo trzeba rzadnych dodatkowych zabezpieczen bo ona zawsze byla spokojna i nie musielismy sie o nic martwic. Nawet jak furtka byla otwarta to nie wychodzila sama bo tak ja nauczylismy...

Juz rozumiesz??
aga...

26 sierpnia 2006, 22:56

Sara napewno nie jest w ciąży wiec ta opcja odpada
ODPOWIEDZ
  • Informacje