Znalazłam szczeniaka, suczka, kundelek pilnie szukam jej domu nie chce oddać jej do schroniska, a nie mogę zatrzymać bo mam dużego psa mam ja od 3 dni, boje się że za bardzo się do nas przyzwyczai.
Mam pytanie ile może mieć miesięcy, wczoraj zgubiła ostatni szczenięcy ząbek, jest mała wielkości jamnika, tylko dłuższe łapki.
Oczywiście od razu rozwiesiłam ogłoszeni, nikt nie zadzwonił podejrzewam że została wyrzucona bo znalazłam ja niedaleko autostrady
Znalazłam szczeniaka, pilne!
nie ma takiego pojęcia jak szczenięcy ząbek określ który to ząb.
Byłam z nią u weterynarza, ma ok. 5 mies. (ząbek który jej wypadł to kieł) Nadal jest u mnie, zabrali ją na wieś ale na drugi dzień przywieźli z powrotem, bo im uciekała z podwórka. Rozwiesiłam ogłoszenia ze zdjęciem może ją ktoś przygarnie, tak mi jej szkoda jest miłym psiakiem, już się nie boi mojego psa i fajnie się bawią, ale nie mam warunków dla drugiego psa. PANIE DOKTORZE CZY JA JEJ NIE ROBIE KRZYWDY TRZYMAJĄC JĄ U SIEBIE, MOŻE POWINNAM OD RAZU ODDAĆ DO SCHRONISKA, BO JAK NIE ZNAJDĘ JEJ DOMU TO I TAK TAM TRAFI Weterynarz powiedziała że młode pieski ze schroniska szybko znajdują dom, ja jakoś nie umie jej tam oddać i ciągle mam nadzieje, że znajdę dla niej dom.
Przepraszam że poruszam ten temat w nie odpowiednim dziale ale zależy mi na odpowiedzi Pana Jarka. Iwona
Przepraszam że poruszam ten temat w nie odpowiednim dziale ale zależy mi na odpowiedzi Pana Jarka. Iwona
masz kilka mozliwosci;1 mozesz telefonicznie skontaktowac sie z azylem i pozostawic im swoj nr telefonu,2 mozesz tam podjechac /jesli to krakow to ul.rybna3/, nawiazac kontakt z kims z wolontariatu,oni pomagaja znalesc nowy domek/dobrze miec zdjecie pieska/.przy wejsciu do krakowskiego azylu w korytazu,jest tablica ogloszen,oddam w dobre rece.........,duzo osob zdecydowanych na psia adopcje czyta te ogloszenia.moim zdaniem pieskowi na pewno jest lepiej i dla zdrowia i dla psychiki w domku tymczasowym ,niz w najlepszym azylu/tam jest tyle chorob i wirusow w powietrzu,a na dodatek ogromne przepelnienie/ pozdrawiam i zycze powodzenia!