dokocenie :-)
No i mały jest juz z nami!!!
Przywiozłam go w piątek z hodowli. Nie było tak źle jak sie obawiałam, ale bez walki tez sie nie obeszło . Moja diablica pokazała "rogi" i juz wiadomo kto w stadku rządzi. Na mnie też była obrażona .
Pozdrawiam wszystkich
Przywiozłam go w piątek z hodowli. Nie było tak źle jak sie obawiałam, ale bez walki tez sie nie obeszło . Moja diablica pokazała "rogi" i juz wiadomo kto w stadku rządzi. Na mnie też była obrażona .
Pozdrawiam wszystkich
a tym akurat się nie przejmuj, przejdzie jej. Moja Pysia też była obrażona kiedy w domu pojawił się Pucaś, zwłaszcza że to mały na nią fukał, syczał i burczał. Ale po kilku dniach wszystko sie unormowało i teraz nawet jeżeli się "biją", to za chwilę leżą obok siebi i robią sobie nawzajem toaletę. Uwielbiam na nich wtedy patrzeć, to takie wzruszające
Witam. No może nie jest tak źle z tymi kotami jak wygląda. Jest jeszcze hodowla w Poznaniui i nasza w Warszawie, a szykuje się kolejna w Poznaniu z kotką od nas. Będziemy też sprowadzać sobie jeszcze jednego kotka, więc chyba coś się rusza do przodu. Swoją drogą mamy jeszze jedną kotkę z miotu do nowego domu, więc...Minuail pisze:Masz całkowitą rację Bubuniu to niezbyt znana rasa w Polsce.
Z tego co wiem to hodowle są dwie trzy z czego jedna miała tylko jednen miot i na razie mimo paru lat nic wiecej, a druga ta w której kupiłam moją Melę też ogranicza działaność hodowlaną.
-
- Informacje
-