akurat za to co wytłuściłam i podkreśliłam kolorem dostałaś bana .... zwłaszcza za chamstwo na forum gdzie jestem adminem .... tego jestem pewna na 100% .... problemy z pamięcią?Hedwa pisze:sunshain z łaski swojej bądź tak miła i skończ ze swoim rozsiewaniem zawiści na prawo i lewo Pluj sobie jadem na swoim forum i nie wprowadzaj niezdrowej atmosfery na innych. Nie życzę sobie żebyś co chwilę jak ktoś zarzuci Ci czepialstwo odnosiła się do mojej osoby i stosunku jaki mam do Ciebie. Po co znów zaczynasz? Ja nigdy nie pisałam, że jestem znawcą MCO ani też, że jestem znawcą wystaw bo człowiek uczy się całe życie a tego życia i nauki jeszcze jest trochę przede mną Nigdy nie powiem, że wiem coś najlepiej i, że jestem pewna czegoś w 100%. Ludzi nieomylnych nie ma i chyba Cię rozczaruję - nawet ty taka nie jesteś choć pewnie wydaje Ci się, że mądrzejszych od Ciebie nie ma . Za to pewnością nie spotkałam się z większym chamem niż ty. Jesteś idealnym przedstawicielem tego gatunku i w tym wiedziesz prym. Brawo! Strasznie Ci się musi nudzić Może się na aerobik zapisz
Krycie kocurem bez praw hodowlanych
Już się tak nie podniecaj swoją wyższością i tego, że jesteś adminem na jakimś zakichanym forum. Dziwię się w ogóle, że osoby Twojego pokroju pilnują porządku na forum. Sama sobie też powinnaś dać bana bo w pełni na niego zasłużyłaś. Bana dostałam za to, że powiedziałam Ci dobitnie kilka słów prawdy a, że prawda w oczy kole... Aż tak niewygodne to było dla Ciebie? Biedactwo Nawet na Twoim forum znalazło się więcej osób myślących o Tobie podobnie jak ja
PS. Nawet bana nie umiesz dać porządnie bo obeszłam go sobie w minutę i czytałam sobie później jak to się bardzo chełpiłaś swoją władzą Porządny admin daje bana i tego nie komentuje. Ty musiałaś pokazać swoją wyższość bo jakże by to nie było... Fajnie się czytało jak po tym całym "banie" inni też Ci powiedzieli kilka słów prawdy ale widocznie nie byli aż tak niewygodni bo bana nie dostali
PS. Nawet bana nie umiesz dać porządnie bo obeszłam go sobie w minutę i czytałam sobie później jak to się bardzo chełpiłaś swoją władzą Porządny admin daje bana i tego nie komentuje. Ty musiałaś pokazać swoją wyższość bo jakże by to nie było... Fajnie się czytało jak po tym całym "banie" inni też Ci powiedzieli kilka słów prawdy ale widocznie nie byli aż tak niewygodni bo bana nie dostali
Tylko się tobie wydajeHedwa pisze:Już się tak nie podniecaj swoją wyższością i tego, że jesteś adminem na jakimś zakichanym forum. Dziwię się w ogóle, że osoby Twojego pokroju pilnują porządku na forum. Sama sobie też powinnaś dać bana bo w pełni na niego zasłużyłaś. Bana dostałam za to, że powiedziałam Ci dobitnie kilka słów prawdy a, że prawda w oczy kole... Aż tak niewygodne to było dla Ciebie? Biedactwo Nawet na Twoim forum znalazło się więcej osób myślących o Tobie podobnie jak ja
PS. Nawet bana nie umiesz dać porządnie bo obeszłam go sobie w minutę i czytałam sobie później jak to się bardzo chełpiłaś swoją władzą Porządny admin daje bana i tego nie komentuje. Ty musiałaś pokazać swoją wyższość bo jakże by to nie było... Fajnie się czytało jak po tym całym "banie" inni też Ci powiedzieli kilka słów prawdy ale widocznie nie byli aż tak niewygodni bo bana nie dostali :(
zawsze jest ktoś przeciw i zawsze jest ktoś za
edit: nie nakręcaj się tak bo zaczynasz się mnie śmieszyć ... zresztą za taka osobę Ciebie uważam ... szkoda czasu marnować
Nic mi się nie wydaje
I kto tu się nakręca? Ja Cię nie zaczepiłam To widocznie Ty sobie ze mną nie możesz dać spokoju i strasznie Cię to wszystko musi męczyć. Śmiej się sobie ze mnie ile Ci się podoba. Na szczęście Ty jedna bo cała reszta śmieje się z Ciebie i Twojej głupoty. Wybacz ale ja nie napiszę za kogo uważam Ciebie bo musiałabym użyć wielu niecenzuralnych słów a moja kultura osobista mi na to nie pozwala Wszędzie wprowadzasz niezdrową atmosferę... Masz rację szkoda czasu marnować mi na Ciebie tym bardziej . Zobaczymy na ile cenisz swój czas a na ile swoją wyższość bo znając życie wtrącisz jeszcze ostatnie słowo no bo jakże by to nie było
I kto tu się nakręca? Ja Cię nie zaczepiłam To widocznie Ty sobie ze mną nie możesz dać spokoju i strasznie Cię to wszystko musi męczyć. Śmiej się sobie ze mnie ile Ci się podoba. Na szczęście Ty jedna bo cała reszta śmieje się z Ciebie i Twojej głupoty. Wybacz ale ja nie napiszę za kogo uważam Ciebie bo musiałabym użyć wielu niecenzuralnych słów a moja kultura osobista mi na to nie pozwala Wszędzie wprowadzasz niezdrową atmosferę... Masz rację szkoda czasu marnować mi na Ciebie tym bardziej . Zobaczymy na ile cenisz swój czas a na ile swoją wyższość bo znając życie wtrącisz jeszcze ostatnie słowo no bo jakże by to nie było
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem".
Nie tyczy się to żadnej z pań, jednak może pasowało by przemyśleć ten cytat?
Nie tyczy się to żadnej z pań, jednak może pasowało by przemyśleć ten cytat?
to było do przewidzenia Sunshain niżej od Ciebie upaść się nie da więc nie martw się o swój poziom nic mu nie grozi z mojej strony
I na tym już może zakończę tą przepychankę bo już mi się znudziło
PS. Nie podobał Ci się post, że go usunęłaś? Może dlatego, że zasugerowałaś w nim, że jestem idiotką po czym się rozmyśliłaś i doszłaś do wniosku by post zmienić i to mnie zarzucić używanie epitetów ?
PS. Nie podobał Ci się post, że go usunęłaś? Może dlatego, że zasugerowałaś w nim, że jestem idiotką po czym się rozmyśliłaś i doszłaś do wniosku by post zmienić i to mnie zarzucić używanie epitetów ?
wiem, że masz odwagę kogoś opluwać przez internet tylko szkoda, że nie masz odwagi podejść w życiu normalnym (to nie ja ze spuszczona głową uciekałam po hali wystawowej)Hedwa pisze:to było do przewidzenia Sunshain niżej od Ciebie upaść się nie da więc nie martw się o swój poziom nic mu nie grozi z mojej strony
nim następnym razem napiszesz epitety pod czyimś adresem przemyśl jakie mogą być konsekwencję dla Ciebie ... albo konwersacja z prawnikiem lub spotkanie na sali rozpraw ... ja na szczęście traktuje Ciebie jak pyskatą smarkulę, która potrafi tylko rynsztokową dyskusję prowadzić więc nie będę Twoją osobą czasu sobie zawracać .... ale do czasu (potem mogę zrobić użytek z kopii twoich wypowiedzi)
Już Ci pisałam na innym forum, że nie miałam potrzeby żeby do Ciebie podchodzić możesz mi wytłumaczyć po co miałabym to robić skoro to nie ja miałam problem tylko Ty? To nie ja wszystko zaczęłam tylko Ty i to Ty zaczęłaś opluwać osobę, której nie znasz. Więc jeśli miałaś jakiekolwiek wątpliwości to Ty powinnaś podejść nie ja Ja nie widziałam takiej potrzeby i w dalszym ciągu nie widzę
Nie strasz mnie nie strasz zwłaszcza jeśli odnosisz się do łamania prawa bo groźby też są karalne. Wszystkich zawsze straszysz prawnikami i sądami ogarnij się! Równie dobrze ja mogę zrobić użytek z kopii twoich wypowiedzi i wszelkich oszczerstw nie tylko pod moim adresem . Kończę tą dyskusję będę mądrzejsza.
Nie strasz mnie nie strasz zwłaszcza jeśli odnosisz się do łamania prawa bo groźby też są karalne. Wszystkich zawsze straszysz prawnikami i sądami ogarnij się! Równie dobrze ja mogę zrobić użytek z kopii twoich wypowiedzi i wszelkich oszczerstw nie tylko pod moim adresem . Kończę tą dyskusję będę mądrzejsza.
1. Taka była Twoja deklaracjaHedwa pisze:Już Ci pisałam na innym forum, że nie miałam potrzeby żeby do Ciebie podchodzić możesz mi wytłumaczyć po co miałabym to robić skoro to nie ja miałam problem tylko Ty? To nie ja wszystko zaczęłam tylko Ty i to Ty zaczęłaś opluwać osobę, której nie znasz. Więc jeśli miałaś jakiekolwiek wątpliwości to Ty powinnaś podejść nie ja Ja nie widziałam takiej potrzeby i w dalszym ciągu nie widzę
2. najpierw poczytaj co to jest groźba karalna
3. co do oszczerstw ... to fakt oszustwa czarno na białym jest zawarty w wynikach i zgłoszeniach na wystawy
Asiu, konkurować nie zamierzam, ale już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że w pierwszej połowie tego roku. Znalazłam już hodowlę w Szczecinie, wiec chyba nie będę musiała szukać daleko. Wkrótce chciałabym tam pojechać w odwiedziny, choć moje wymarzone szczęście jeszcze się nie urodziło. Zdradzę tylko, że będzie to czarny, klasycznie pręgowany, malutki Rysio
-
- Informacje
-