Wypuszczanie Kota

Dyskusje związane z hodowlą kotów.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

asiarysia

17 czerwca 2010, 13:20

Ja tez wypuszczałam swoje dwie kotki....., dopóki jedną z nich nie zabił samochód :cry:Nie chcę opisywać szczegółów ( drastyczne). Strasznie to przeżyłam ! Druga kotka przez dwa lata dniami i nocami jęczała pod drzwiami,bo chciała wychodzić. Ale wytrzymałam. Dla mnie ważniejsze było jej zycie. Teraz juz się przyzwyczaiła do niewychodzenia. Czasem zabieram ją na spacer na smyczy.Teraz to niemożliwe, bo komary :evil: zezarłyby nas żywcem!
Teraz mam dodatkowo 2 koty :D , ale te od początku nie wypuszczałam. Są szczęsliwe, ja też
Pamiętajcie ! Gdzieś czytałam,ze średnia życia kota wychodzącego to 2 lata !
Awatar użytkownika
CherChate

18 czerwca 2010, 21:15

chleb powszedni. Jak ktoś nie ma co z kotem Zrobić a nie obchodzi go jego los, sprzedaje go w taki sposób.
soniameler

18 sierpnia 2010, 11:17

moje koty tez takie sa jak zbliza sie noc to miaucza pod drzwiami w tedy je wypuszczam mam swoj dom i mieszkam na wsi rano zawsze przychodza .
Szura1

27 września 2010, 17:37

W Polsce jest Kilka organizacji kociarskich. Np. hodowcy zrzeszeni w WCF mogą wystawiać koty na allegro.

Kot który nie wychodzi z domu żyje ok 15-19 lat, kot wychodzący przeciętnie 2 lata. :(
ODPOWIEDZ
  • Informacje