zabawy w chowanego z kotką:-)
Nasza kotka wyszła na razie poznaje teren spokojnie chodzi po pomieszczeniach naszego mieszkanka mrucząc i ocerając sie o różne przedmioty:-) a tak z innej beczki takie mam pytanko czy koty w moim przypadku nasza kicia mała może pić mleko?
Ciesze sie ,ze kicia zdecydowała sie opuścić kryjówkę . Teraz zaznacza teren ( ocierając sie zostawia swój zapach)
W wiekszości przypadków koty reagują na mleko biegunką . Jak chcecie mozecie to sprawdzić u swojej kotki, ale myśle,ze nie warto Moje koty piją wyłacznie wodę
Mozna od czasu do czasu podać trochę smietanki, a jeszcze lepiej jogurt
W wiekszości przypadków koty reagują na mleko biegunką . Jak chcecie mozecie to sprawdzić u swojej kotki, ale myśle,ze nie warto Moje koty piją wyłacznie wodę
Mozna od czasu do czasu podać trochę smietanki, a jeszcze lepiej jogurt
Cześć Szpicek. Na tym forum debiutuję, ale koty mam od lat (dwie rozpuszczone dziewuchy ) i na pewno kotom nie powinno się dawać mleka, bo nie trawią laktozy (cukier mleczny). Te o mocniejszych żołądkach nie zareagują biegunką, ale żadnym to nie służy. Natomiast można dawać przetwory mleczne, w których laktoza jest już rozłożona, czyli biały serek, jogurt - tylko nie smakowe.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Informacje
-