mix
czy istnieją mieszanki psów typu chihuahua lub coś takiego żeby miał ok 20 cm w kłębie? bo mam kundelka ale chciałabym w przyszłości takiego malucha. czekam na odpowiedż i pozdrawiam.
jesli nie zalezy ci na psie rasowym, moze byc mieszaniec, to wiele takich maluszkow trafia do schronisk, ciezko im tam przetrwac, bo wieksze psy je szybko zdominuja, nozna adoptowac nawet szczeniaczka, bo wiele osob przywozi maluchy do schronu / gdyz nie dopilnowali suni podczas cieczki/,nie majac na nie chetnych.teraz zaczely sie wakacje i smutne ,ale pieskow w azylach bedzie przybywac w duzym tepie . wpisz w wyszukiwarke psy do adopcji, lup psy w potrzebie, a sama sie przekonasz.
Duże koło adopcyjne działa na dogomanii, jeżeli na pewno jesteś zainteresowana to znajdziesz tam psa.
Natomiast odradzam szukania takiego psa u rozmnażaczy, bo to pociąga proceder nadmiernego mnożenia psów , a w przypadku pseudo-chihuahua rozmnazania psów skarłowaciałych (to znaczy wadliwych w efekcie chorujacych wskutek chciwości, głupoty rozmnazajacych i naiwności kupujących)
Natomiast odradzam szukania takiego psa u rozmnażaczy, bo to pociąga proceder nadmiernego mnożenia psów , a w przypadku pseudo-chihuahua rozmnazania psów skarłowaciałych (to znaczy wadliwych w efekcie chorujacych wskutek chciwości, głupoty rozmnazajacych i naiwności kupujących)
na 100% nie weznę psa z pseudo-chodowli ale nie chcę psa w najbliższym czasie bo już mam pieszczocha tylko chciałam wiedzieć czy są takie malutkie mieszanki bo kiedyś na pewno takiego będę szukać, i dzięki wam.
Chciałoby się powiedzieć, że za kilka lat już takich nie będzie .... ale tak prędko świadomość społeczna się nie zmienia, niestety
JAk przyjdzie ten moment to rozejrzyj się po różnych forach, sądząc po bumie na "chihuahua" na pewno będzie takich pieków multum w potrzebie .
JAk przyjdzie ten moment to rozejrzyj się po różnych forach, sądząc po bumie na "chihuahua" na pewno będzie takich pieków multum w potrzebie .
-
- Informacje
-