A TAK WYGLADA MOJ SKARB

Tutaj poruszamy tematy nie objęte w innych działach.

Moderatorzy:Robert A., Jarek

Awatar użytkownika
kociaczek250
Kontakt:

25 czerwca 2007, 19:13

Po pierwsze: to zdjęcie jest tak małe, ze nic na nim nie widać.
Po drugie: istnieje temat "Fotki naszych pupili", w którym zamieszczam zdjęcia zwierząt!!! Po co zaśmiecać forum? :/
Awatar użytkownika
Amika

25 czerwca 2007, 22:58

Witaj gościu :D . Domyślam się, że Ty jesteś Jola a Twój pupil to Rudi
Serdecznie zapraszamy do zarejestrowania się na naszym forum (bo jak jest kilku gości to nie wiadomo kto jest kto), a tymczasem podpowiem Ci jak wklejać zdjęcia z Twojego albumu pupile.com
Otwierasz wybrane zdjęcie, klikasz prawym przyciskiem i wybierasz "Właściwości". Adres, który tam znajdziesz kopiujesz w post na forum w takiej kolejności: wybierasz IMG, kopiujesz adres zdjęcia i jeszcze raz wybierasz IMG. Wszystko bez spacji.
Ma to być zapisane jak niżej, tylko bez tego czerwonego X (wstawiłam celowo, bo inaczej pokazałoby się zdjecie)
[img]Xhttp://www.pupile.com/pup/images/img_rudi21.14.JPG[/img]
Zdjęcia swojego pupila zamieść w naszym wspólnym wątku „Fotki naszych pupili” i przy okazji pooglądaj nasze kociaki, które tam już są.
Pozdrawiam Ania
Ostatnio zmieniony 28 czerwca 2007, 10:37 przez Amika, łącznie zmieniany 3 razy.
ATA

26 czerwca 2007, 20:27

A swoją drogą Aniu to prześliczny kociak, prawda? :D Mieszanka genów MCO i SIB dała zaskakujący efekt. Gdyby nie rude futerko wyglądałby zupełnie jak Twoja parka. Ogony u wszystkich trzech - wspaniałe :D
Awatar użytkownika
Amika

26 czerwca 2007, 21:07

ATA pisze:A swoją drogą Aniu to prześliczny kociak, prawda? :D Mieszanka genów MCO i SIB dała zaskakujący efekt. Gdyby nie rude futerko wyglądałby zupełnie jak Twoja parka. Ogony u wszystkich trzech - wspaniałe :D
Owszem nawet bardzo śliczny :D , ale nie chciałam odbierać waścicielce radości pochwalenia się Rudim osobiście. Niestety nie pokazuje się, może zajrzeć na pupile i zostawić Jej wiadomość? 8)
Ps.
Beatko zobacz te cuda:
http://www.pupile.com/ogloszenia/images ... 5245.3.jpg
http://www.pupile.com/ogloszenia/images ... 5245.1.jpg
ATA

26 czerwca 2007, 21:26

Dobry pomysł :D - ja na początku bardzo często zaglądałam na stronę Fiodora, więc szansa, że Jola będzie chciała poczytać komentarze u Rudiego jest naprawdę spora :wink:
PS. Śliczne, ale chyba bardzo.........persiaste :roll: Zerknę jeszcze raz :wink:
Awatar użytkownika
Śliwka
Kontakt:

27 czerwca 2007, 17:59

A mnie się to zdjęcie nie otwiera :? Na stronie pokazuje mi się jakiś błąd...
Awatar użytkownika
Amika

27 czerwca 2007, 22:26

Śliwka pisze:A mnie się to zdjęcie nie otwiera :? Na stronie pokazuje mi się jakiś błąd...
Nie wiem, o którym zdjęciu piszesz.
GOŚĆ (Jola) wkleiła 3x ten sam adres bez spacji. Poza tym zdjęcie jest małe i odwrócone.

Ja wybrałam z pupili inne zdjęcie i celowo wpisałam X aby nie wyświetliło się u mnie. Obejrzeć można wybierając "cytuj" mój post, skasuj ten X i na podglądzie możesz zobaczyć Rudiego
Ania
OSSKA

28 czerwca 2007, 09:37

Dzieki dziewczyny za pomoc ,cos mi sie pomieszalo i nie wiedzialam jak te zdjecia wstawic , a propo ten moj malec to jest kocie od Czestera, ktorego zdjecie tez widnieje w temacie fotki naszych milusinskich
ODPOWIEDZ
  • Informacje