adopcja kotki ;-D
dwóch na pewno nie bo teściowa zawału dostanie dzwonila pare dni temu w sprawie jakiegos kota ktory byl na gumtree wystawiony, niestety juz go ktos przygarnal i szukala kontaktu. O ile nie zadziala odpowiednio szybko i tesciowa nie przekona do zmiany zdania o zwierzęciu to na pewno nawet zdjęcia będą
- Furia i Afera
Ale dasz znać na którą kicie padło i nie zapomnisz o zdjęciach?
AFN Ci poleciłam, bo tam koty są naprawdę oswojone z człowiekiem, a ludzie którzy się nimi opiekują są pełni miłości, zrozumienia i cierpliwości, więc koty nie są dzikie lub nie ufne
AFN Ci poleciłam, bo tam koty są naprawdę oswojone z człowiekiem, a ludzie którzy się nimi opiekują są pełni miłości, zrozumienia i cierpliwości, więc koty nie są dzikie lub nie ufne
Tak sie śpieszyła ze nie zdążyla skorzystać z Waszych porad jeszcze w piątek znalazła kotę na gumtree i na dzis umowila się na zapoznanie z nią. Własnie dostałam smsa, ze umowe adopcyjną przed chwilą podpisała. Kotkę zabiera w piątek, żeby przez pierwsze 2 dni być z nią wiecej i przyzwyczaić do nowych warunków.
Jeszcze nie zdjete ogłoszenie ze zdjaciami:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z243319567
Jeszcze nie zdjete ogłoszenie ze zdjaciami:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z243319567
- Furia i Afera
Cudna o pięknym ubarwieniu!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a faktycznie podobna do Stanisława podobno była juz wielokrotnie wystawiana na roznych akcjach adopcyjnych i nikt jej nie chciał. a teraz jej sie trafiło i to porządnie trafilo Jak kolezanka przychodziła do mnie to moj kot po godzinie padał z wyczerpania od zabawy z nią i tej na pewno tez nie poskąpi uczuć
- Furia i Afera
Rudawe kociaki mają w sobie coś takiego intrygującego - po prostu piękne są!
Mnie chyba przeszła fascynacja rudymi kotami. W końcu jak mam takie cuda w domu
A koleżanka jest świadoma, że potrzebne jest zabezpieczenie okien. A kot oprócz zabawy(żebym ja miała tyle czasu i siły na zabawy z moim stadem ) potrzebuje opieki weterynaryjnej. Dla nas to oczywistości, ale nie dla wszystkich.
A koleżanka jest świadoma, że potrzebne jest zabezpieczenie okien. A kot oprócz zabawy(żebym ja miała tyle czasu i siły na zabawy z moim stadem ) potrzebuje opieki weterynaryjnej. Dla nas to oczywistości, ale nie dla wszystkich.
- Furia i Afera
I jak kociczka w nowym domu?
zaraz, zaraz, spokojnie jak pisalam kolezanka kotke bierze w piątek, zeby przyzyczaila sie przy niej do nowego domu przez weekend. Kobieta uzielająca się w schronisku ma jej ją osobiscie podrzucić wieczorem. I wtedy się dopiero zacznie
Co do weterynarza i szczepień wszystko mialo być zalatwione wczesniej, wiec o ile nic sie nie bedzie działo, a mam nadzieję ze nie będzie, to chwilowo wizyta lekarska nie bedzie konieczna. Poza tym ona dużo lepiej zna się na kotach niż ja. Robiła mi za guru jak swoją brałam
Co do weterynarza i szczepień wszystko mialo być zalatwione wczesniej, wiec o ile nic sie nie bedzie działo, a mam nadzieję ze nie będzie, to chwilowo wizyta lekarska nie bedzie konieczna. Poza tym ona dużo lepiej zna się na kotach niż ja. Robiła mi za guru jak swoją brałam
- Furia i Afera
Jam tez ciekawa jest
-
- Informacje
-