AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
Asia mam nadzieję, że prorocze są Twoje słowa Dzięki!asiryś pisze:Pewnie nie było to nic poważnego
-
No właśnie????asiryś pisze:No i jak? Drapią się?
- Furia i Afera
Kochane moje
Furyjka całkiem dobrze, a Aferka czasami się drapnie i ma jeszcze ranki na głowie, które się ładnie goją.
Jutro minie tydzień od podania zastrzyku, więc jeszcze 7 dni ma działać.
Zobaczymy co się będzie działo w środę w przyszłym tygodniu - czy paskudztwo powróci czy będą miały spokój.
Furyjka całkiem dobrze, a Aferka czasami się drapnie i ma jeszcze ranki na głowie, które się ładnie goją.
Jutro minie tydzień od podania zastrzyku, więc jeszcze 7 dni ma działać.
Zobaczymy co się będzie działo w środę w przyszłym tygodniu - czy paskudztwo powróci czy będą miały spokój.
- Furia i Afera
Nie, nie smaruje.
Zastanawiałam się czy smarować, ale dr. jarek nic nie mówił, więc czekam aż się spokojnie wygoją, a goja się ładnie.
Zastanawiałam się czy smarować, ale dr. jarek nic nie mówił, więc czekam aż się spokojnie wygoją, a goja się ładnie.
-
Mizianki dla mojej Furyjki. Milunia przybija łapkę
Jak się ładnie goją to dobrze. U nas Elza czasami ma niby-rankę na brodzie i kiedyś jej to smarowaliśmy srebrem. To jest takie gołe miejsce, ostatnio widziałam w tym miejscu strupek. Może ona się tam drapie. Może któryś kot ją zahaczył. Ale skojarzyło mi się ze strupkami Twoich Dziewczyn, dlatego zapytałam.
- Furia i Afera
Dziewczyny już całkiem dobrze. Ranki u Afery się wygoiły - widać tylko takie małe prześwity w sierści nad okiem, ale to nic wielkiego. Na kontrolę nie idziemy, bo jak nic się dziać nie będzie tzn żadnych nowych objawów czy tez drapania to nie ma takiej potrzeby.
No chyba, ze to "coś" wróci... ale jestem pełna nadziei, ze już sobie poszło.
Mam trzech faworytów uczulających moje kobietki: czerwony przysmak z Lidla (z owsem), przysmak i saszetka Vitakraft, pronto w sprayu do mebli - koniec końce więcej nic z wymienionych rzeczy w domu nie będzie.
No chyba, ze to "coś" wróci... ale jestem pełna nadziei, ze już sobie poszło.
Mam trzech faworytów uczulających moje kobietki: czerwony przysmak z Lidla (z owsem), przysmak i saszetka Vitakraft, pronto w sprayu do mebli - koniec końce więcej nic z wymienionych rzeczy w domu nie będzie.
- Furia i Afera
Dziękuję, za zainteresowanie kocia mamusiu
-
- Informacje
-