AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
Wycałowane
Furia kocha jak się ją po brzuszku całuje i cmoka, Afera woli po pyszczku
Furia kocha jak się ją po brzuszku całuje i cmoka, Afera woli po pyszczku
- Furia i Afera
Wzajemnie kochana!zoltazaba pisze:Wariatki z Was, Dziewczyny
PS. Od wczoraj koniec całowania i cmokania - mamusia ma katar i kaszle potwornie Dziewczyny dostają zapobiegawczo rutinoscorbin i wapno, a ja pochłaniam wszystko co mi pod ręce podejdzie, bo nie mam ochoty teraz kłaść się do łóżka z jakimś choróbskiem!
- Furia i Afera
Zdecydowanie ja nie wytrzymam! Doskonale mnie znasz
A czy Wasze maleństwa też dziś takie niegrzeczne, markotne, niemogące sobie miejsca znaleźć? Pewnie to przez tą paskudną, mokrą i przygnębiającą pogodę (przynajmniej w Krakowie)
A czy Wasze maleństwa też dziś takie niegrzeczne, markotne, niemogące sobie miejsca znaleźć? Pewnie to przez tą paskudną, mokrą i przygnębiającą pogodę (przynajmniej w Krakowie)
U nas też bardzo paskudna mokra i wietrzna pogoda . Ale koty spokojne, tylko Mysza jęczy i nie wie, czego chce. Ale trzeba przyznać, że te rozczochrane rasy ( persy, maine coony, norweskie...) generalnie są leniwe i nie mędzą. Podobno najuciązliwsze sa rasy syjamopodobne.
...siatkować balkon, kafelkować ławę, wymieniać okna, budować drapaki...Grazyna_B pisze:Asia, a co z tobą? Nie odzywasz się już zbyt długo! Przestań sprzątać, piec, gotować, marynować, zbijać meble, studiować przepisy kulinarne i zmiany w prawie pracy, itd, itp. Halo, halo!!!
Ostatnio zmieniony 04 kwietnia 2012, 22:01 przez asiryś, łącznie zmieniany 2 razy.
- Furia i Afera
Kochane moje wariatki
Jestem, jestem - melduje się posłusznie
Troszkę miałam kocioł ostatnie dni z planowanym naszym remontem, bo dogrywanie fachowców to udręka, a co najgorsze nic jeszcze nie jest ustalone, bo każdy zdeklaruje się, ale nie teraz bo idą Święta, jakby normalnie co roku ich nie było
Ale spoko, spoko opanuje to jakoś
Tak czy inaczej PRZEPRASZAM za tą moja ciszę!!!
Jestem, jestem - melduje się posłusznie
Troszkę miałam kocioł ostatnie dni z planowanym naszym remontem, bo dogrywanie fachowców to udręka, a co najgorsze nic jeszcze nie jest ustalone, bo każdy zdeklaruje się, ale nie teraz bo idą Święta, jakby normalnie co roku ich nie było
Ale spoko, spoko opanuje to jakoś
Tak czy inaczej PRZEPRASZAM za tą moja ciszę!!!
-
- Informacje
-