AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
-
Przecież wiecie że Aśka nie lubi nudy więc ma prace gdzie może się "wyszaleć" zawodowo i spełniać. Ale przez to my jej nie będziemy chyba zbyt często widywać no i te różne prace jak renowacja ławy itp. pójdą w odstawkę. I co my będziemy podziwiać i nad czym wzdychać ???
- Furia i Afera
halo, halo moje najdroższe
Obsługą wszystkich sklepów zajmuje się mój dział, ale jedna osoba będzie (jeden specjalista) miał około 350-370 pracowników "do obsłużenia", więc nudy nie będzie na 100% i to mi najbardziej odpowiada!!!
A Was moje Kochane zaniedbywać nie zamierzam, bo za bardzo mi na Was zależy tylko dajcie mi tydzień lub dwa na zaaklimatyzowanie się w nowej roli, proszę!
PS. Do podziwu tez będziecie co nieco miały, bo nie zrezygnuje z prac projektowo-wykonawczych - pierwszy plan to remont mieszkania koło lipca i malowanie jasnych mebli sosnowych na ciemno - tak w ramach odpoczynku psychicznego od pracy
Obsługą wszystkich sklepów zajmuje się mój dział, ale jedna osoba będzie (jeden specjalista) miał około 350-370 pracowników "do obsłużenia", więc nudy nie będzie na 100% i to mi najbardziej odpowiada!!!
A Was moje Kochane zaniedbywać nie zamierzam, bo za bardzo mi na Was zależy tylko dajcie mi tydzień lub dwa na zaaklimatyzowanie się w nowej roli, proszę!
PS. Do podziwu tez będziecie co nieco miały, bo nie zrezygnuje z prac projektowo-wykonawczych - pierwszy plan to remont mieszkania koło lipca i malowanie jasnych mebli sosnowych na ciemno - tak w ramach odpoczynku psychicznego od pracy
- Furia i Afera
Asia, zajrzałam bo się stęskniłam (jam bardzo uczuciowa, sentymentalna i przywiązująca się osóbka!)
- Furia i Afera
i vice versaasiryś pisze:Asiu, uwielbiam Cię ! Jesteś jedyna w swoim rodzaju!
-
Czy Ty masz klony Asia??? Po takiej absorbującej pracy to ja na nic już bym nie miala siły, a na remont w szczególności. Ale szacun AsiaFuria i Afera pisze:PS. Do podziwu tez będziecie co nieco miały, bo nie zrezygnuje z prac projektowo-wykonawczych - pierwszy plan to remont mieszkania koło lipca i malowanie jasnych mebli sosnowych na ciemno - tak w ramach odpoczynku psychicznego od pracy
Wygłaskaj dziewczyny ode mnie ...
- Furia i Afera
Monia nie mam klona, ale jak już się nakręcę od rana to ciężko mi się wyciszyć do wieczora - takie "perpetum mobile" ze mnie ale spokojnie przychodzi taki dzień, że padam na pyszczek i wtedy wołami mnie do roboty nikt nie zaciągnie! A do tego jeszcze ta cudna pogoda napędza mnie doskonale i humorem tryskam prawie non stop
-
- Informacje
-