AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
No i napisałam do nich. Odpisali, że siatka jest mocna ale tną ją nożyczkami więc podejrzewam, że jest podobna do tej, którą chciałam no tyle, że tamta dodatkowo jest wzmocniona drutem więc chyba jednak na nią poczekam albo zamówię na allegro troszkę drożej.
No ja właśnie tam chcę zamówić siatkę trixie wzmocnioną drutem tyle, że nie mają teraz takiego wymiaru jaki jest mi potrzebny w komentarzach do produktu ludzie piszą, że koty przy próbie gryzienia szybko się poddawały jak trafiały na drucik no ale wszystko i tak wyjdzie w praktyce. Póki co chyba zamontujemy taka i zobaczymy jak się sprawdzi. Z czasem może się pomyśli o jakiejś stalowej ocynkowanej.
Właśnie hodowcy najczęściej polecają siatki stalowe bo to praktycznie jedyne solidne wyjście i dużo tańsze . Po takiej siatce kot może skakać i nic się jej nie dzieje . Nie ma siły żeby to jakoś przegryzły
Michał a Ty masz którą z tych siatek dostępnych w zooplusie? też tą oliwkową wzmocnioną? Bo widziałam tam jeszcze transparentną przezroczystą ale to taka cieniutka żyłka, że bałabym się to montować no i chyba jeszcze jakieś czarne mają ale też nie wzmacniane.
Michał a Ty masz którą z tych siatek dostępnych w zooplusie? też tą oliwkową wzmocnioną? Bo widziałam tam jeszcze transparentną przezroczystą ale to taka cieniutka żyłka, że bałabym się to montować no i chyba jeszcze jakieś czarne mają ale też nie wzmacniane.
ja mam transparentną, ale Chica nie próbuje jej ruszać, bo na początku jej nie pozwoliłem.
No i ta siatka na brzegu ma przeplecioną linkę (w zestawie) żeby wzmocnić całość konstrukcji, jak z tą coś zrobi to pomyśle nad innymi, ale póki co nie mam problemu a od tygodnia już siatka jest założona.
No i ta siatka na brzegu ma przeplecioną linkę (w zestawie) żeby wzmocnić całość konstrukcji, jak z tą coś zrobi to pomyśle nad innymi, ale póki co nie mam problemu a od tygodnia już siatka jest założona.
Asia
Michał ja bym się bała montować tą transparentną ale Ty masz inaczej bo masz zabezpieczone drzwi balkonowe więc do czegoś takiego może być ok natomiast do zabezpieczenia balkonu przed wypadnięciem kota wg mnie się nie nadaje choć widziałam balkony nią zabezpieczone. Wiem, że w zestawie jest ta linka ale my z niej zrezygnujemy i zamiast tego użyjemy linki stalowej 2mm która już mamy zakupioną. Zawsze to solidniej
Michał ja bym się bała montować tą transparentną ale Ty masz inaczej bo masz zabezpieczone drzwi balkonowe więc do czegoś takiego może być ok natomiast do zabezpieczenia balkonu przed wypadnięciem kota wg mnie się nie nadaje choć widziałam balkony nią zabezpieczone. Wiem, że w zestawie jest ta linka ale my z niej zrezygnujemy i zamiast tego użyjemy linki stalowej 2mm która już mamy zakupioną. Zawsze to solidniej
- Furia i Afera
- Furia i Afera
To jest zwykła, najzwyklejsza trawa wsadzona do doniczki wykopałam w ogródku rodziców.
Trawa dla kotów się nie sprawdziła, bo zaczęła gnić i dziwnie pachniała, a dziewczyny wola tą - stoi już 2 tydzień, a wymiotowała tylko Afera w pierwszy dzień.
Trawa dla kotów się nie sprawdziła, bo zaczęła gnić i dziwnie pachniała, a dziewczyny wola tą - stoi już 2 tydzień, a wymiotowała tylko Afera w pierwszy dzień.
-
- Informacje
-