Do cioci Asi: kochana nasza również Cie pozdrawiamy i najmocniej ściskamy!!! Na nasza mamusię prosimy się nie gniewać, bo to równa kobita jest tylko ostatnio jakaś taka zajęta, ale to dobrze, bo dupeczek nam nie zawraca w ciągu dnia i wyspać się możemy za to wieczorami tarmosi nas do upadłego, a my się odwdzięczamy siedząc non stop na jej kolanach, a nocą układając się na niej, żeby nie zmarzłaasiryś pisze:Jak ja się stęskniłam za naszymi Kluseczkami! Prawie zapomniałam, jakie one są piękne
Futerka przepiękne!
Furio, Aferko! Ciocia Asia serdecznie Was pozdrawia . I Waszą Mamusię też, chociaż ostatnio trochę mi podpadła
AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2012, 20:53 przez Furia i Afera, łącznie zmieniany 1 raz.
- Furia i Afera
A ma już wszystkie stałe ząbki?CobraWro pisze:muszę przetestować na Chice ... choć póki co jakiś gryzak jej muszę znaleźć bo ma etap gryzienia korków od butelek
- Furia i Afera
Ja jednego Aferkowego mleczaka mam!!!dobbinka pisze:No, jak to wszystkie ssaki chyba - biolog niech się wypowie Nie martw się, po 2 psach i 2 kotach (1 niewychodzący w kawalerce) w sumie jeden mleczak znalazłam. Ciężko zauważyć.
merciEsme pisze:Słodkie kluseczki
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Kradzione nie tuczyCobraWro pisze:to drogie Panie co polecicie jako gryzak dla MCO? a trawę będę też musiał rodzicom z działki ukraść
A moje chrupały sobie drewienko (kawałek, gałęzi, bodajże sosnowej,też z ogrodu rodziców) i raz takiego małego bucika dla małych psów, ale najbardziej lubiły, przy zmianie zębów, podgryzać palce mojego męża
Tak Dobbi, tylko hmmm walenie nie mają mleczakówdobbinka pisze:No, jak to wszystkie ssaki chyba - biolog niech się wypowie Nie martw się, po 2 psach i 2 kotach (1 niewychodzący w kawalerce) w sumie jeden mleczak znalazłam. Ciężko zauważyć.
Ja,niestety nie znalazłam ani jednego ząbka mlecznego ani Myszki, ani Rysi, ani Rysia
Asiu, Twoje dziewczyny na pastwisku wypisz wymaluj bydło...bezrogie ( wiecie,ze bezrożność u bydła jest cechą dominującą?)
Furio, Afero, moze wybaczę Waszej zapracowanej Mamie...
- Furia i Afera
To by się zgadzało - dominują w domu tylko dziewczyny!asiryś pisze:wiecie,ze bezrożność u bydła jest cechą dominującą?)
Dzięki dobra kobieto!!!asiryś pisze:Furio, Afero, moze wybaczę Waszej zapracowanej Mamie...
-
- Informacje
-