AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
Dziękujemy!zoltazaba pisze:Śliczne Dziewczyny. Poproszę o częściej
Dziękujemy!Hedwa pisze:Asia dziewczyny jak zwykle powalające!
- Furia i Afera
Dziękuję
Co do oczu to zdecydowanie bardziej podobają mi się Furyjki - takie wielkie. kolorowe i wiecznie jakby "zdziwione"
Aferka ma za to ładniejszą budowę ciała- wysoka, długonoga, proporcjonalna i ładnie, z gracją chodzi.
Co do oczu to zdecydowanie bardziej podobają mi się Furyjki - takie wielkie. kolorowe i wiecznie jakby "zdziwione"
Aferka ma za to ładniejszą budowę ciała- wysoka, długonoga, proporcjonalna i ładnie, z gracją chodzi.
A ja zauważyłam, ze nasz Hans to nie tylko nie bardzo umie spać zwinięty w kłębek. On nawet tak jakoś sztywno chodzi. Przepraszam za tą prywatę, ale mi przypomniałaś.
Co u Was? Jak zniosłyście ostatnie upały?
Co u Was? Jak zniosłyście ostatnie upały?
- Furia i Afera
Za cóż Ty wariatko przepraszasz ? Daj spokój Kochana!
Ale z kręgosłupem u Hansa wszystko ok - mam nadzieję...
Upały były nieznośnie dziewczynki łaziły jak śnięte ryby i co raz to szukały nowego, chłodnego miejsca na podłodze (praktycznie wszędzie mamy płytki). Żal mi ich było niesamowicie, szczególnie jak Afera chciała się przytulić do kolan swojego pana i po 30 sekundach złaziła, bo jej było gorąco (i tak w kółko)!
A Wy jak?
Ale z kręgosłupem u Hansa wszystko ok - mam nadzieję...
Upały były nieznośnie dziewczynki łaziły jak śnięte ryby i co raz to szukały nowego, chłodnego miejsca na podłodze (praktycznie wszędzie mamy płytki). Żal mi ich było niesamowicie, szczególnie jak Afera chciała się przytulić do kolan swojego pana i po 30 sekundach złaziła, bo jej było gorąco (i tak w kółko)!
A Wy jak?
Asiu też się zastanawiam- jakby zsumować to, że on nie zwija się w kłębek, nie wskakuje na nic wyższego od niego 2razy, czasami chodzi sztywno, czasami drżą mu przez sen tylne łapki. Ech, chyba sama siebie nakręcam.
U nas dzisiaj chłodniej. Wieczorem nawet była ulewa.
U nas dzisiaj chłodniej. Wieczorem nawet była ulewa.
Boże, jakie upały O czym Wy mówicie. U nas ludzie chodzą w kurtkach. Czerwiec bardziej przypomina jesień, albo jakis marzec ewentualnie. Nie pamietam, żebym się w tym miesiacu spociła, nawet w dniu, kiedy udało mi się wyskoczyć na plażę
- Furia i Afera
Zdecydowanie zapraszamy - Kraków = sauna
Justyna, nie nakręcaj się pewnie to taka Hansikowa uroda
Justyna, nie nakręcaj się pewnie to taka Hansikowa uroda
Furyjka ma makijaż permanentny
W końcu, kto wie, może spotka się z Hedwowymi przystojniakami . Jeden rudy, drugi dymny z czarną maską na twarzy ( on pewnie mysli, ze balkonowa impreza to będzie bal przebierańców .Przebrał się za diabła ). Wybór trudny ...
W końcu, kto wie, może spotka się z Hedwowymi przystojniakami . Jeden rudy, drugi dymny z czarną maską na twarzy ( on pewnie mysli, ze balkonowa impreza to będzie bal przebierańców .Przebrał się za diabła ). Wybór trudny ...
-
- Informacje
-