AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
no dobrze, już dobrze wariatki jedne!
Miłego dnia!!!
Miłego dnia!!!
Swięte słowa ! Dobbinka, ma ZAWSZE rację. Bo nauczyciel zawsze ma racjędobbinka pisze:Bo Ciebie nie ma.
Asiu, nie strzelaj focha W Krakowie byłam przejazdem dosłownie pół godzinki.Zawiozłam Bartkowi kołdrę, pościel ( brzydzi sie tej akademikowej), troche jedzenia...Naprawdę nie miałam czasu
Mam nadzieję,ze częściej będziesz tu zagladać
- Furia i Afera
Będę, będę, ale pod warunkiem, że jak Ty będziesz w Krakowie to zaglądniesz do nas!!!
PS. wszystkiego najlepszego Kochane z okazji dnia belfra
PS. wszystkiego najlepszego Kochane z okazji dnia belfra
Mam nadzieję,że kiedys się spotkamy. Dołączy pewnie Kasia, Dobbi, Grażynka i moze jeszcze jakies inne "zamiejscowe"forumowiczki
A za życzenie dziekuję Chociaz wiesz, Asiu,ze moja "kariera" w szkole już się zakńczyła . Odczułam przy tym sporą dozę ulgi
A za życzenie dziekuję Chociaz wiesz, Asiu,ze moja "kariera" w szkole już się zakńczyła . Odczułam przy tym sporą dozę ulgi
- Furia i Afera
Dobbi uczy angielskiego ja kiedyś udzielałam korepetycji z matematyki i najlepiej zacząć od dzielenia jabłka, ciasteczek itp - na moich uczniów działało
- Furia i Afera
Basia iść, niech Guru postanowi - ciachać czy nie! Wydaje mi się, ze mniej zaszkodzisz kastracją niż tym, ze Stachu się męczy, a Ty przy okazji.
Poszłam. Zmokliśmy, ale krew pobrana, pieniądz wydany i jutro są wyniki. Guru kręci głową, że niebezpiecznie kastrować. Z drugiej strony dziś poszłam zasikana do pracy. Chyba mu się głodówka nie podobała. łóżko się pierze, podłoga wstępnie umyta, plecak muszę uprać, ale ipod i słuchawki śmierdzą (zalał też klucZe od domu). A ten sobie śpi w najlepsze.
Czyli dobrze zaczęłam Zajmę się tym po dzieleniu pod kreską Uczenie dzieci jest straszne, jak patrzę jak się męczy nauczycielka mojego z zerówki to szczerze jej współczuje.Furia i Afera pisze:Dobbi uczy angielskiego ja kiedyś udzielałam korepetycji z matematyki i najlepiej zacząć od dzielenia jabłka, ciasteczek itp - na moich uczniów działało
Współczuję Dobbinko, najgorsze co może być to paprać się w moczu.
-
Aska odkopuję Twój wątek
Foty dziewczyn jakieś nowe zapodaj Teraz na zwolnieniu będziesz miała troszkę czasu to pisz jak najczęściej
Foty dziewczyn jakieś nowe zapodaj Teraz na zwolnieniu będziesz miała troszkę czasu to pisz jak najczęściej
- Furia i Afera
Witajcie kochane Ciocie
Od dziś do poniedziałku/wtorku mamy dwie nasze koleżanki u nas w domu, bo ich rodzice wyjechali do Frankfurtu. Dawno się z nimi nie widziałyśmy się, więc jest troszkę dystans między nami. Syczymy na siebie, obwąchujemy się, podjadamy sobie z misek i siusiamy nie do swoich kuwet. Jak już troszkę wrzucimy na luz to pewnie mamusia wrzuci jakieś fotki, na których będziemy my oraz Fuchsia z Mauve (czyt. Fiusza i Mołw)
PS.Tak na marginesie to mamusia po miesiącu na zwolnieniu wraca jutro do pracy i mówiła nam, ze bardzo jej się nie chce i będzie na nami tęsknić!
Od dziś do poniedziałku/wtorku mamy dwie nasze koleżanki u nas w domu, bo ich rodzice wyjechali do Frankfurtu. Dawno się z nimi nie widziałyśmy się, więc jest troszkę dystans między nami. Syczymy na siebie, obwąchujemy się, podjadamy sobie z misek i siusiamy nie do swoich kuwet. Jak już troszkę wrzucimy na luz to pewnie mamusia wrzuci jakieś fotki, na których będziemy my oraz Fuchsia z Mauve (czyt. Fiusza i Mołw)
PS.Tak na marginesie to mamusia po miesiącu na zwolnieniu wraca jutro do pracy i mówiła nam, ze bardzo jej się nie chce i będzie na nami tęsknić!
Hej Blondyny! Fajnie,ze się odezwałyście Dawno Was nie było na forum...
Powiem Wam cos na uszko: nie dawajcie sobie tym nowym w kaszę dmuchać . Chociaz, mimo ze maja baaardzo dziwne imiona, ciekawi mnie, czy są ładne Wybaczcie, ale taka już moja, samcza natura
Czekam zatem na fotki. Prawdę mówiąc powoli zapominam, jak wyglądacie
Wasz, stęskniony....Ryszard
Aha, biedna ta Wasz Mama! Znów będzie musiała za Wami tęsknić...
Powiem Wam cos na uszko: nie dawajcie sobie tym nowym w kaszę dmuchać . Chociaz, mimo ze maja baaardzo dziwne imiona, ciekawi mnie, czy są ładne Wybaczcie, ale taka już moja, samcza natura
Czekam zatem na fotki. Prawdę mówiąc powoli zapominam, jak wyglądacie
Wasz, stęskniony....Ryszard
Aha, biedna ta Wasz Mama! Znów będzie musiała za Wami tęsknić...
-
- Informacje
-