AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
No cieszyłam się i to mega bardzo, a tu taka diametralna zmiany I to chyba boli najbardziej, że pozory tak mogą mylić, a ja im starsza tym bardziej naiwna ech...
.
Skad to znam?
Asiu, to własnie świadczy o tym,ze jesteś jeszcze młoda. Bo tylko stare baby doświadczone przez zycie tracą radośc i wiarę we wszystko. Sa sfrustrowane, pesymistyczne a w związku z tym podejrzliwie do wszystkich nastawione.Furia i Afera pisze: I to chyba boli najbardziej, że pozory tak mogą mylić, a ja im starsza tym bardziej naiwna ech...
Skad to znam?
- Furia i Afera
gryzonik156 zapraszamy
- gryzonik156
Bardzo dziękujemy za miłe przywitanko
dyskusje na temat głosowania omijam szerokim łukiem,więc spoko
Muszę się rozglądnąć po wątku,ale teraz po pierwszym rozglądnięciu stwierdzam,ze daaawno foteczek nie było
dyskusje na temat głosowania omijam szerokim łukiem,więc spoko
Muszę się rozglądnąć po wątku,ale teraz po pierwszym rozglądnięciu stwierdzam,ze daaawno foteczek nie było
- Furia i Afera
Nie było i na razie nie będzie, bo sprzedałam aparat i jestem na kupnie nowego, a z tym ciężko u mnie, bo niezdecydowana jestem
PS. jakie głosowanie?
PS. jakie głosowanie?
- gryzonik156
aa,rozumiem,to poczekamy ile trzeba
a może po drodze co z komóry Ci się uda cyknąć?
Nie,ogólnie o głosowanie tutaj na samym krakvecie chyba chodziło asirysi,jak dobrze zrozumiałam
a może po drodze co z komóry Ci się uda cyknąć?
Nie,ogólnie o głosowanie tutaj na samym krakvecie chyba chodziło asirysi,jak dobrze zrozumiałam
- gryzonik156
a w sumie wystarczy ten jeden post zapodać w samym wątku głosowaniowym hehe
Niestety, w czasie głosowania ( czyli w drugiej połowie kazdego miesiaca) wątek głosowaniowy jest "nieczynny", więc wszyscy klepią te swoje często jednowyrazowe posty gdzie się da . Mimo,ze do tego przeznaczony jest wątek: "Poznajmy się"gryzonik156 pisze:a w sumie wystarczy ten jeden post zapodać w samym wątku głosowaniowym hehe
- gryzonik156
oo,kurka głosowałam tutaj nie raz już,ale zupełnie nie zwróciłam uwagi,że potem ten wątek jest "nieczynny"
No tak,przecież powitaniowy wątek jest.Druga sprawa,że na samym powitaniu i głosowaniu skończyć się nie musi,widząc po ilości Waszych postów to i fajnie pogadać też można.No i widzę też znajome "twarze" co mają swoje wątki założone tutaj i można też w nieznane sobie wątki się dołączyć,więc tak czy tak czas można spędzić bardzo miło jesli tylko się samemu chce
No tak,przecież powitaniowy wątek jest.Druga sprawa,że na samym powitaniu i głosowaniu skończyć się nie musi,widząc po ilości Waszych postów to i fajnie pogadać też można.No i widzę też znajome "twarze" co mają swoje wątki założone tutaj i można też w nieznane sobie wątki się dołączyć,więc tak czy tak czas można spędzić bardzo miło jesli tylko się samemu chce
Właśnie ja też się stęskniłam za dziewczynami i chętnie bym je zobaczyła Co u Was Asia? Też się zastanawiam nad kupnem nowego aparatu Co prawda niedawno zmieniałam ale marzy mi się teraz lustrzanka z obiektywem 35mm 1.8. Robi się tym cudem super zdjęcia kotom! Niestety kosztowana przyjemność
-
- Informacje
-