AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
Asia, big serduszko dla twoich dziewczyn od mojej bandy i nas. Normalnie jak patrzę na te twoje dziewczyny, to zazdroszczę Ci wątku jak cholera. Jak tylko skończy mi się kocioł zawodowy i odzyskam zdjęcia ze starego kompa to przedstawię Wam mój zwierzyniec. Póki co życzymy dziewczynom zdrowia, niech to choróbsko wypuści je ze szponów jak najszybciej.
- Furia i Afera
Grażynko grazie mille
Z niecierpliwością czekamy na wątek Waszych futrzaków!
Z niecierpliwością czekamy na wątek Waszych futrzaków!
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Tez tak uważam brudzą bardziej niż małe zwierzęta i kupy tez robią bardziej śmierdzącedobbinka pisze:Kurczę, małe dzieci takie fajne nie są jak małe koty i psy.
-
Przeurocze maleństwa. Czasem to bym chciała żeby takie małe kotki były jak najdłużej małe
- Furia i Afera
A ja znowu wolę moje dziewczynki duże, bo teraz to można się z nimi pobawić, potarmosić itp A jak były małe to były takie delikatne, nieporadne i kruche, ze aż bałam się, że coś im zrobięMonikaMroz pisze:Przeurocze maleństwa. Czasem to bym chciała żeby takie małe kotki były jak najdłużej małe
- Furia i Afera
Asiu to będziesz miała wiele do oglądania
- Furia i Afera
Ostatnio miałam ochotę na pączka. Zjadłam. Chorowałam cały nastepny dzień...
Dziewczyny sliczne. Maluchy mają jednak niepowtarzalny urok. Chociaż ja też wolę dorosłe koty. Dorosłe koty potrafią zaszaleć, powygłupiać sie ale są też bardziej stateczne, nie szaleją o 4 rano, nie zrywają firanek, itp.
Dziewczyny sliczne. Maluchy mają jednak niepowtarzalny urok. Chociaż ja też wolę dorosłe koty. Dorosłe koty potrafią zaszaleć, powygłupiać sie ale są też bardziej stateczne, nie szaleją o 4 rano, nie zrywają firanek, itp.
- Furia i Afera
-
Asia sliczne. Ja uwielbiam Twoje dziewczyny.
-
- Informacje
-