Dziękuję i wzajemnie, bo też do Mili mam sentyment
Zadowolona jestem, że poduszki zyskały akceptacje, bo te moje panny to wybredne są
AFERA i FURIA - ukochane dziewczyny :-)
- Furia i Afera
Byłyśmy na kontroli...
To samo co tydzień temu czyli (następna kontrola we wtorek 28.02.2012)
Furia - bez antybiotyku, ale z rutinoscorbinem
Afera - dalej antybiotyk + rutinoscorbin + lakcid
Cholerstwo nie odpuszcza
A tu moje księżniczki na swoich nowych podusiach, na mojej kanapie w dużym pokoju - zmuszona byłam przenieść się na sofę HSB, bo dla mnie brakło miejsca
To samo co tydzień temu czyli (następna kontrola we wtorek 28.02.2012)
Furia - bez antybiotyku, ale z rutinoscorbinem
Afera - dalej antybiotyk + rutinoscorbin + lakcid
Cholerstwo nie odpuszcza
A tu moje księżniczki na swoich nowych podusiach, na mojej kanapie w dużym pokoju - zmuszona byłam przenieść się na sofę HSB, bo dla mnie brakło miejsca
- Furia i Afera
poszewki to hamaki na kaloryfer (bez rusztowań oczywiście), których dziewczyny nie chciały używać. Kupione kiedyś w Lidlu za 25 zł szt. Środek to poduszki z Reala - 15 zł za dwie sztuki 70x80 cm kupione w niedzielę
Poduszki zostały docięte do wymiaru poszewek i pięknie zszyte.
Jestem bardzo zadowolona, że dziewczyny teraz z nich nie schodzą i że udało się nam sprawić im przyjemność
Poduszki zostały docięte do wymiaru poszewek i pięknie zszyte.
Jestem bardzo zadowolona, że dziewczyny teraz z nich nie schodzą i że udało się nam sprawić im przyjemność
No proszę- odnoszę wrażenie, że szczytem radości kociarza jest zrobienie przyjemności swoim kiciom
Dziewczyny pięknie wyglądają na tych podusiach.
U nas też hamaki na kaloryfer nie zdały egzaminu. Czasami, gdy psiuknęłam kroplami walerianowymi, Erwin na chwilę usiadł, ale tak to hamak był solidarnie omijany.
Dziewczyny pięknie wyglądają na tych podusiach.
U nas też hamaki na kaloryfer nie zdały egzaminu. Czasami, gdy psiuknęłam kroplami walerianowymi, Erwin na chwilę usiadł, ale tak to hamak był solidarnie omijany.
- Furia i Afera
No ba! Wrażenie masz doskonałezoltazaba pisze:No proszę- odnoszę wrażenie, że szczytem radości kociarza jest zrobienie przyjemności swoim kiciom
staram się!dobbinka pisze:Ty to jesteś Pomysłowy Dobromir
-
Bo Aśka Furiowo-Aferowa to ma dużo talentów. I na dodatek dużo cierpliwości nawet do drobiazgów ( np. ława)
- Furia i Afera
Proszę, nie krępujcie się i nabijajcie się dalej ze mnie zapomniałyście dodać, że prócz: ławy, poduszek, komody, blatu w kuchni to drapak zbudowałam
Asia na zatkaną rurę w kibelku jest najlepszy męski, przystojny, umięśniony, pachnący i apetyczny hydraulik
Hmmm rozmarzyłam się... chyba napcham żwirku do kibelka, żeby mi się tez zatkał
Asia na zatkaną rurę w kibelku jest najlepszy męski, przystojny, umięśniony, pachnący i apetyczny hydraulik
Hmmm rozmarzyłam się... chyba napcham żwirku do kibelka, żeby mi się tez zatkał
NO to którego panie sobie życzą
a tych sobie kliknijcie http://images3.fotosik.pl/10/il4ph5fcf8a2kbw6.jpg
a tych sobie kliknijcie http://images3.fotosik.pl/10/il4ph5fcf8a2kbw6.jpg
-
- Informacje
-