bida z nędzą- moje ulubione koty
- Furia i Afera
Dajcie ludzie spokój, naprawdę musimy coś z tym zrobić bo to przechodzi ludzkie pojecie, żeby tak co noc się budzić i szukać dla siebie miejsca, a one na bezczelnego rozpychają się na samym środeczku mojej połowy łóżka
To ja nie wiem co poradzić. Nasze śpią po mojej stronie łóżka, z brzegu i nie mam problemu z miejscem dla siebie. A jak się któreś obrazi, to już w ogóle luzy
Hans znowu zwymiotował. Pod moim bokiem. Co mu może być?
Hans znowu zwymiotował. Pod moim bokiem. Co mu może być?
A ja lubię, jak koty z nami ( a z zasadzie ze mna- po mojej stronie) spią.Wprawdzie nie jest mi zbyt wygodnie, ale jak czasem ich nie ma ...czegoś mi brakuje.Najwierniejszą współtowarzyszką snu jest Myszka. Czasem jest trochę bezczelna , bo warczy, jak śmiem ruszyć nogą lub zmienić niewygodną pozycję A spi dokładnie ( cytuję Asię)w "samym środeczku mojej połowy łóżka"
- Furia i Afera
jak dziewczyny śpią gdzieś w roku łóżka to tez mi nie przeszkadza, ale tak się ostatnio rozbestwiły, że rozciągają się na samym środku, a Furia to włazi na mnie i nie ważne czy śpię na plechach czy na boku, czy na brzuchu - po prostu traktuje mnie jak zdobyty szczyt Afera natomiast doszła do wniosku, ze "jasieczek" mi wystarczy a jej należy się cała poduszka
Oki. kończę, bo zaraz meczy... trzeba zobaczyć kolejna porażkę naszych
Oki. kończę, bo zaraz meczy... trzeba zobaczyć kolejna porażkę naszych
- Furia i Afera
Asia widziałaś prawie bramka dla nas - "prawie" robi wielka różnicę
- Furia i Afera
Asia HSB mówi (do Ciebie), ze wygramy, bo ci z Wybrzeża Kości Słoniowej zamarzną na boisku
- Furia i Afera
No i miłe rozczarowanie 3:1
- Furia i Afera
Ja tam lubię patrzeć jak HSB kibicuje, wtedy jest taki zaangażowany i skupiony, ze jak mu się przyglądam to nawet nie zauważy A do tego te emocje i czasem niecenzuralne słowa jakby od wyniku zależało dobro ludzkości hahaha.
Zdecydowanie macie racje (po przemyśleniu) to jest bardzo zabawne!
Zdecydowanie macie racje (po przemyśleniu) to jest bardzo zabawne!
-
- Informacje
-