Wy tu dyskutujecie sobie, a coś mi sie wydaje,ze to moja oponka jest jednak najokazalsza
Na barwy klubu proponuję: czarny i biały ( czerń: Myszki, Helgi i Erwina oraz.... pomponików Rysia, biel Furii, Afery oraz łapek i krawacików Erwina i Rysi ). Nikt nie pominięty, wszyscy zadowoleni
bida z nędzą- moje ulubione koty
- Furia i Afera
Tylko gdzie te fotki umieścić? Bo jak na forum to będą to ostatnie wpisy, ponieważ nikt więcej tu nie zajrzy
A szarość Elzuni to mieszanka czerni z bielą
A szarość Elzuni to mieszanka czerni z bielą
Elza potrzebuje mizianek na przeproszenie. Tym bardziej, że jej kochany rudy nosek w ogóle się zawieruszył
Dzisiaj wróciłam do pracy po chorowaniu z antybiotykiem, bólem gardła i gorączką. I chcę do domu Zimno, ciemno, daleko do domu
Dzisiaj wróciłam do pracy po chorowaniu z antybiotykiem, bólem gardła i gorączką. I chcę do domu Zimno, ciemno, daleko do domu
Mam jakiś dziwny kaszel, który skutkuje odrywaniem obrzydliwych rzeczy z wnetrza gardła i niższych.
Elza sika z krwią. Przyuważyłam zupełnie przypadkowo. Już byliśmy u weta. Kicia dostała trzy kujki. A my polujemy na mocz
Elza sika z krwią. Przyuważyłam zupełnie przypadkowo. Już byliśmy u weta. Kicia dostała trzy kujki. A my polujemy na mocz
- Furia i Afera
To dobrze, ze wykaszlujesz, a nie zalega Ci w płucach!
A z Elzunią co znowu? Bidulka kochana
A z Elzunią co znowu? Bidulka kochana
- Furia i Afera
Kurcze to łapanie sików to jakiś kosmos tez powinnam dziewczynom niedługo zrobić badanie moczu dla kontroli po sterylizacji tylko jakoś nie wyobrażam sobie łapania siuśków
- Furia i Afera
Spryciarze z Was!!! Mam nadzieję, że się nie pogniewasz jak ukradnę Wasz sposób, kiedy będę brać siuśki dziewczyn do badania
-
- Informacje
-