bida z nędzą- moje ulubione koty
Wczoraj patyczki były naprawdę niemal czyste. Hans tak śmiesznie posapuje gdy mu wiercę patyczkiem w mózgu. Potem oczywiście WSZYSTKIE koty biegną po gratisy.
Helga była wyraźnie zdegustowana, ze wczoraj nikt nie miał czasu na zabawę z księżniczką. Dzisiaj rano, gdy jedliśmy śniadanie, przyszła i głośno dawała wyraz swojej dezaprobacie. Była tak upierdliwa, że ustąpiliśmy. I spóźniłam się do pracy...
Helga była wyraźnie zdegustowana, ze wczoraj nikt nie miał czasu na zabawę z księżniczką. Dzisiaj rano, gdy jedliśmy śniadanie, przyszła i głośno dawała wyraz swojej dezaprobacie. Była tak upierdliwa, że ustąpiliśmy. I spóźniłam się do pracy...
- Furia i Afera
Skąd ja to znam i te gratisy (ciężko byłoby bez nich) i to wymuszanie, a nasze uleganie
- Furia i Afera
To jest już nas trzy - jesień mnie tak błogo nastraja - ach! Poza tym zakochałam się na jesień, ślub braliśmy na jesień... Kocham te pachnące, coraz dłuższe wieczory, złoty kolor liści, przepiękne jesienne słońce i taki spokój - ale się rozmarzyłam! Wiosnę i lato też bym może polubiła gdybym nie była alergikiem, bo gorąc to akurat mi nie przeszkadza.
- Furia i Afera
ech, ach, och - sentymentalne na stare lata się robimy
-
- Informacje
-