bida z nędzą- moje ulubione koty
-
Asiu Rysia, Myszki i Rysi (nie wiem czy nie za dużo tych kotów wymieniłam. tak do dwóch to jeszcze potrafię zapamiętać) Myślę, że Justynka się nie obrazi że się tu na ten temat wpisałaś a ja i tak przeczytałam
Absolutnie się nie obrażam.
Asiu ja na tych zdjęciach jestem absolutnie nie umalowana, nie uczesana, siedzę cały dzień w dresach. A Elza sama mi się wpakowała- większość dnia tak przeleżała. Żaden inny kot nie miał szans na chwilę głasków na moich kolanach. Ostatnio z HSB stwierdziliśmy, że teraz Elzę należałoby nieco zsocjalizować więc zapewniamy jej głaski, mizianki, zabawę sam-na-sam.
Asiu ja na tych zdjęciach jestem absolutnie nie umalowana, nie uczesana, siedzę cały dzień w dresach. A Elza sama mi się wpakowała- większość dnia tak przeleżała. Żaden inny kot nie miał szans na chwilę głasków na moich kolanach. Ostatnio z HSB stwierdziliśmy, że teraz Elzę należałoby nieco zsocjalizować więc zapewniamy jej głaski, mizianki, zabawę sam-na-sam.
- Furia i Afera
Bardzo ładnie i takie cieplusie, rodzinne zdjęcia! No, no, no Justyna dobrze wyglądasz bez makijażu
Asia Ty zakompleksiona kobieto, czas się przełamać!!! Zacznij małymi krokami np od zdjęcia z boku, od tyłu, z daleka itd Znając Ciebie to te Twoje kompleksy są niczym nieuzasadnione, bo niby po kim masz tak przystojnego syna? Nie, nie Kochana nie po tatusiu, bo synowie to wykapane mamusie
Asia Ty zakompleksiona kobieto, czas się przełamać!!! Zacznij małymi krokami np od zdjęcia z boku, od tyłu, z daleka itd Znając Ciebie to te Twoje kompleksy są niczym nieuzasadnione, bo niby po kim masz tak przystojnego syna? Nie, nie Kochana nie po tatusiu, bo synowie to wykapane mamusie
- Furia i Afera
Po pierwsze to wyluzować a potem myśleć o czymkolwiek.
A kochana to ja nie jestem tylko szczera!
A kochana to ja nie jestem tylko szczera!
Ja wychodzę z założenia, że posiadanie kompleksów na punkcie czegoś, czego nie można zmienić jest bez sensu. Lepiej się skoncentrować na przyjemnych stronach życia. Zawsze znajdzie się ktoś brzydszy, ładniejszy i ktoś dla kogo będę ósmym cudem świata.
-
Dziewczyny może po nowym roku pokażemy się sobie??? Nie koniecznie na forum ale moze na pw byśmy wysłały sobie swoje zdjęcia. Bo ja tak oficjalnie jak Justyś to chyba też nie miałabym odwagi
- Furia i Afera
Oj kobity, kobity! Nie ma brzydkich kobiet i już, a te wasze kompleksy są 100% na wyrost
-
- Informacje
-