bida z nędzą- moje ulubione koty
- Furia i Afera
dama jak się patrzy! Chyba nie lubi dzielić się Tobą?
A tak na marginesie która/który to ulubieniec HSB?
A tak na marginesie która/który to ulubieniec HSB?
- Furia i Afera
Czasem mam rację fajnie!
Moją zdecydowanie jest... Elza, Helga, Hans i Erwin
Moją zdecydowanie jest... Elza, Helga, Hans i Erwin
Asiu, moim ulubieńcem jest Hans. ale jak bym miała wskazać kogo najmniej lubię to... nie potrafiłabym wskazać Przepadam za każdym moim futrzakiem
Chyba mam gorączkę. Po pracy śmigam do lekarza. Szkoda tylko, że zwolnienie lekarskie jest poza moim zasięgiem... Czuję się fatalnie i makabrycznie. A do końca pracy ponad 3 godziny...
Chyba mam gorączkę. Po pracy śmigam do lekarza. Szkoda tylko, że zwolnienie lekarskie jest poza moim zasięgiem... Czuję się fatalnie i makabrycznie. A do końca pracy ponad 3 godziny...
- Furia i Afera
Justynka, a Ty dalej nosisz tą kartkę w portfelu?
Jeśli tak to mi bardzo miło
Jeśli tak to mi bardzo miło
Asia zgodziła się bym w portfelu nosiła kartkę z jej danymi- w razie, gdyby coś mi się stało i kiciom groziłby brak opieki i schron. Bo nikt w moim najbliższym otoczeniu nie wziąłby całej czwórki. A ciężko by je było rozdzielić. Gdyby doszło do ostateczności to Dziewczyny do jednego domu i Juniorzy do wspólnego domu. Ale jak pomyślę o ich przerażeniu... Któregoś dnia miałam makabryczne, a może realistyczne przemyślenia i Asia wyszła naprzeciw moim obawom.
- Furia i Afera
Oj przestań przestań, bo się czerwienieasiryś pisze:Wielki szacunek dla naszej Asi
(i przepraszam za tę sraczkę w innym poście
A za sraczkę nie przepraszaj! Już Ci odpisałam co jest najlepsze
Co do całej czwórki to oczywiście podtrzymuje swoją propozycję!!!Z resztą wszyscy w moim otoczeniu (z HSB na czele) wiedzą o tym, że (ODPUKAĆ!!!) jakby Justynie coś się stało to będę miała 6 kotów
-
- Informacje
-