bida z nędzą- moje ulubione koty
- Furia i Afera
odżywka (olejek) http://allegro.pl/killys-odzywcza-oliwk ... 27530.html
a nawierzchniowo: http://allegro.pl/golden-rose-odzywka-w ... 04249.html
a nawierzchniowo: http://allegro.pl/golden-rose-odzywka-w ... 04249.html
- Furia i Afera
To może trzeba by było zaatakować je od środka, jakiś skrzyp, belissa itp?
Ja niestety nie jestem konsekwentna w łykaniu tabletek, a olejkiem męczę paznokcie zawsze na "szkle kontaktowym " bo w przeciwieństwie do mojej mamy i siostry mnie paznokciami natura nie obdarzyła!
A może używasz detergentów bez rękawiczek? To też niestety wpływa źle na paznokcie. Ja sobie tak załatwiłam skórki i dłonie i od tamtej pory nie rozstaje się przy sprzątaniu z moimi pięknymi żółtymi rękawiczkami
Ja niestety nie jestem konsekwentna w łykaniu tabletek, a olejkiem męczę paznokcie zawsze na "szkle kontaktowym " bo w przeciwieństwie do mojej mamy i siostry mnie paznokciami natura nie obdarzyła!
A może używasz detergentów bez rękawiczek? To też niestety wpływa źle na paznokcie. Ja sobie tak załatwiłam skórki i dłonie i od tamtej pory nie rozstaje się przy sprzątaniu z moimi pięknymi żółtymi rękawiczkami
To sie od orazu zapytaj o moje uczulenie na perfumy Drapię sie jak durna po zgięciu łokciawym, choc nic tak dawno nie psikałam. eeech, co do odżywki, to pamiętaj, że każdy ma inne pazury, żeby potem na mnie nie było
Szalone wariatki jesteśmy, dzięki czemu nikt nam wątków nie zaśmieca, tylko my same, hehe. Dobrze, że ty admini nie ucinaja nas zdecydowanie, bo szkoda by było, nie?
A swoją drogą kto to ciumka i całuje "śliczniusie córeczki i synków chrzestnych" na okrągło, bo nie ja przecież
Szalone wariatki jesteśmy, dzięki czemu nikt nam wątków nie zaśmieca, tylko my same, hehe. Dobrze, że ty admini nie ucinaja nas zdecydowanie, bo szkoda by było, nie?
A swoją drogą kto to ciumka i całuje "śliczniusie córeczki i synków chrzestnych" na okrągło, bo nie ja przecież
- Furia i Afera
I właśnie za tą Waszą otwartość, szaleństwo, poczucie humoru, ciętą ripostę, szczerość i uśmiech UWIELBIAM WAS ❤
Justyś, tez cierpie na tę przypadłość ( opryszczka)
Dawniej atakowała górna warge centralnie po srodku. Wyglądałam jak...tapir
Teraz przeniosła sie na prawą częśc nosa i policzek. Pewnego ranka tak wyglądałam,ze musiałam wziąć L4, bo młodziez padłaby ze smiechu
Poczucie humoru to chyba jedyna moja pozytywna cecha No może jeszcze miłośc i szacunek dla zwierzat
Dawniej atakowała górna warge centralnie po srodku. Wyglądałam jak...tapir
Teraz przeniosła sie na prawą częśc nosa i policzek. Pewnego ranka tak wyglądałam,ze musiałam wziąć L4, bo młodziez padłaby ze smiechu
Poczucie humoru to chyba jedyna moja pozytywna cecha No może jeszcze miłośc i szacunek dla zwierzat
-
Dziewczyny super się Was czyta. Uśmiałam się. Ale faktycznie nasze kocie wątki są tematycznie genialne.
- Furia i Afera
Grunt to umieć wypowiadać się na każdy temat więc możemy być z siebie dumne!
-
- Informacje
-