Aśka, ja Ci chyba osobiście wybiję te kompleksy z głowy Jesteś ciepłą, pełną pozytywnej energii babką. Do tego poczucie humoru, potrafisz zarażać innych swoimi pasjami.
Cały dzień spędzam z kiciami. Elza przesiaduje mi na kolanach. Udało mi się wyczesać furminatorem Elzę i Erwina
bida z nędzą- moje ulubione koty
Na koniec chorowania wywaliła mi opryszczka na pół twarzy...
Z kiciami spędziłam niewiele czasu- wczoraj HSB zabrał mnie na randkę: kino, smaczny obiad. Wieczorem byli goście. Dzisiaj od rana pojechałam do urzędu skarbowego. Zastałam gigantyczną kolejkę, średnia wieku 60+. A teraz praca, wieczorem siłownia. Pozostanie mi tylko nocne tulenie.
Z kiciami spędziłam niewiele czasu- wczoraj HSB zabrał mnie na randkę: kino, smaczny obiad. Wieczorem byli goście. Dzisiaj od rana pojechałam do urzędu skarbowego. Zastałam gigantyczną kolejkę, średnia wieku 60+. A teraz praca, wieczorem siłownia. Pozostanie mi tylko nocne tulenie.
Jak dla mnie - smaczny obiad OK, ale kino? za żadne skarby. Brrrr!
No to masz napięty rozkład dnia . Ale przynajmniej czujesz,że żyjesz. Ja wczorajszy dzień spędziłam w łóżku ogladając telewizję . Dzis do pracy poszłam więc jakaś taka zmęczona...Nic dziwnego. Nicnierobieniem mozna sie zmęczyć
No to masz napięty rozkład dnia . Ale przynajmniej czujesz,że żyjesz. Ja wczorajszy dzień spędziłam w łóżku ogladając telewizję . Dzis do pracy poszłam więc jakaś taka zmęczona...Nic dziwnego. Nicnierobieniem mozna sie zmęczyć
I dlatego to mnie mój mąż zabrał do kina, a nie Ciebie Asiu
Telewizora nie mam wiec nie mogę oglądać. Cały weekend miałam zajęty więc nawet kompa nie odpaliłam. Ale książkę, leżąc pod kocykiem, poczytałam. Jednak choroba uprawnia do małego lenistwa.
Telewizora nie mam wiec nie mogę oglądać. Cały weekend miałam zajęty więc nawet kompa nie odpaliłam. Ale książkę, leżąc pod kocykiem, poczytałam. Jednak choroba uprawnia do małego lenistwa.
- Furia i Afera
- Furia i Afera
Już wspominałam, że jesteś niereformowalna?
Jak nie przestaniesz to się pogniewamy...
Jak nie przestaniesz to się pogniewamy...
- Furia i Afera
JUSTYNA MA RACJĘ I JEJ TRZEBA WIERZYC, BO SIĘ KOBITA NA TYM ZNA!!!zoltazaba pisze:Asiu, masz przystojnego syna(po kimś urodę musiał odziedziczyć), fajnego TŻ, w pracy jesteś lubiana. Takie rzeczy nie biorą sie z niczego. Doceń to. I przestań się zamartwiać tym, na co nie masz wpływu.
- Furia i Afera
Uuuuuuu dzieci to jak tajfuny są - współczuje twoim kociastym takiego nalotu!
-
- Informacje
-