bida z nędzą- moje ulubione koty
hmm a może uciekła komuś z domu w pogoni za chłopakami i to by tłumaczyło jej chudość...Może miała ruję no i jak ją jakiś kocurek dopadł to ruja się z wiadomych przyczyn skończyła... Ech trzymam kciuki żeby jej właściciel się odnalazł i oby taki w ogóle był! zoltazaba dobra z Ciebie Dusza tak jak pisze Asia Rysiowa
- Furia i Afera
Matko jedyna jaka śliczna ZNAJDA!
Ale Ty masz Justyna "szczęście" - Tys to dobra dusza jest PEŁEN SZACUN!!!
Z niecierpliwością czekamy na wieści o panience
Ale Ty masz Justyna "szczęście" - Tys to dobra dusza jest PEŁEN SZACUN!!!
Z niecierpliwością czekamy na wieści o panience
- Furia i Afera
Justyna ona naprawdę jest ładna.
Martwi mnie tylko to lewe oczko - coś tak bidulka ma nieładnego?
Martwi mnie tylko to lewe oczko - coś tak bidulka ma nieładnego?
- Furia i Afera
Idziecie do weta?
No i jak dziś zachowują się Helga, Elza, Erwin i Hans? Pewnie obwąchują Cie jak tylko wyjdziesz z łazienki.
No i jak dziś zachowują się Helga, Elza, Erwin i Hans? Pewnie obwąchują Cie jak tylko wyjdziesz z łazienki.
Do weta chcę pojechać wieczorem, razem z HSB. Chciałabym, żeby się zaangażował w opiekę od samego początku.
Nasze kicie chodzą po domu przyczajone, spięte. Ale staram się by się nie stykały ze Znajdką.
Znajdka właśnie zjadła porcję bozity, troszkę się umyła i zasypia rozmruczana. Siedzę z nią w łazience.
Nasze kicie chodzą po domu przyczajone, spięte. Ale staram się by się nie stykały ze Znajdką.
Znajdka właśnie zjadła porcję bozity, troszkę się umyła i zasypia rozmruczana. Siedzę z nią w łazience.
- Furia i Afera
No to z niecierpliwością czekam na informacje po wizycie.
-
Ale cudna kotka. Podobna do Suri troszku. Oby znalazła domek i żeby była zdrowa. Też czekam wieczorem na wieści.
Też jestem co powie pani dr. Najbardziej się obawiam, że kicia może być w ciąży Do oczek powraca ropa. Kicia cały czas śpi. Jakoś ciężko oddycha. To oczywiście włącza się moja panika.
Moja siostra oglądała dzisiaj kicię. Ma pogadać z rodziną czy by nie dali kici domu. Coś mi mówi, że Szwagier się nie zgodzi...
Moja siostra oglądała dzisiaj kicię. Ma pogadać z rodziną czy by nie dali kici domu. Coś mi mówi, że Szwagier się nie zgodzi...
Bo faceta to trzeba postawić przed faktem dokonanym Najlepiej przynieść kota do domu a później to już krótka droga do tego żeby się w nim zakochał . Oby kicia nie była w ciąży... Ciekawe czy w ogóle dałoby się teraz to sprawdzić. Biedulka może się długo błąkała i się przeziębiła. Trzymam kciuki za to, żeby wszystko było dobrze u weta! i też czekam na wieści
- Furia i Afera
Spokojnie - wszystko będzie dobrze.
Może właściciel jej szuka, a czasem życie samo podsuwa najlepsze rozwiązania...
Może właściciel jej szuka, a czasem życie samo podsuwa najlepsze rozwiązania...
Kotka jest naprawdę niezwykłej urody .Jesli nawet własciciel sie nie znajdzie, jestem przekonana,ze szybko znajdzie kochajacy dom.
Ma coś z brytyjczyka - misiowatą buzię i puszyste futerko.
Moniko ! zamiast podziwiać Znajdę zastanów się, czy przypadkiem Mili nie jest smutno samej
Ma coś z brytyjczyka - misiowatą buzię i puszyste futerko.
Moniko ! zamiast podziwiać Znajdę zastanów się, czy przypadkiem Mili nie jest smutno samej
- Furia i Afera
Dobrze mówiszasiryś pisze:Moniko ! zamiast podziwiać Znajdę zastanów się, czy przypadkiem Mili nie jest smutno samej