bida z nędzą- moje ulubione koty
- Furia i Afera
Asiu, nawet nie wiesz jakbym chciała powiększyć grono naszych futrzastych, ale opór męża jest i tym razem uzasadniony, bo planujemy ten nieszczęsny remont i ja zaczynam nową pracę.
Ale jak się wszystko już unormuje to zacznę pracować nad zmianą decyzji Arka
Ale jak się wszystko już unormuje to zacznę pracować nad zmianą decyzji Arka
Dość już proroczych snów.
Opiekunowie Chanel są nią zachwyceni. Pani Agnieszka pisze o kotce co jakiś czas. Daniel z kolei za nią tęskni i najchętniej zabrałby kotkę z powrotem. Wg niego to był kot idealny- nakolankowy, mruczący.
Opiekunowie Chanel są nią zachwyceni. Pani Agnieszka pisze o kotce co jakiś czas. Daniel z kolei za nią tęskni i najchętniej zabrałby kotkę z powrotem. Wg niego to był kot idealny- nakolankowy, mruczący.
- Furia i Afera
To niesamowite jak jedna mała istotka potrafi zawrócić w głowie tylu osobom!
Ja też uwielbiam takie, nie wazne czy to syjam, neva, ragdoll, czy birmazoltazaba pisze:A Ewcia, która chciała się zaopiekować Znajdką po śmierci swojego persa, ma nowego małego kotka. To syjam. Piękny grzdyl. Nie wiem czy już pisałam, ze syjamy(starego typu) to moje wymarzone koty...
-
Justyna odkopuję Twój wątek.
Gdzie jesteś???
Gdzie jesteś???
Jestem zakopana w papierach, w ciągłym niedoczasie, w pracy taka atmosfera, ze przychodzę z bólem brzucha, wychodzę z migreną. Szkoda gadać.
Koty niezadowolone, ze tak mało nas w domu. Niedługo, w majówkę zaczynamy remont na ostro więc bedziemy w domu. Liczę na spory koci wkład w upiększanie naszego domku.
Koty niezadowolone, ze tak mało nas w domu. Niedługo, w majówkę zaczynamy remont na ostro więc bedziemy w domu. Liczę na spory koci wkład w upiększanie naszego domku.
O masz przykro mi w związku z pracą chyba trwa jakaś niefortunna passa bo nasza Asia Rysiowa też musiała się pożegnać ze swoimi kochanymi uczniami Justyna przynajmniej sobie odpoczniesz i uspokoisz nerwy związane z robotą No i koty będą mega szczęśliwe .
haha one tak z dobrego serca chcą pomagaćzoltazaba pisze:Kicie bardzo pomagają w remoncie- co chwila słychać zrozpaczony krzyk HSB: KOTY!!!
-
Przykro mi Justynko.zoltazaba pisze:Teraz gdy straciłam pracę będę miała więcej czasu dla kiciów.
Ostatnio wcale Cię nie ma i nie jesteśmy na bieżąco co tam U Ciebie. Ściskam Cię mocno
- Furia i Afera
Przykro mi ale pamiętaj "nie ma tego złego..." i pewnie już nie długo będziesz się z tego śmiała ciesząc się nową super pracą!!!zoltazaba pisze:Teraz gdy straciłam pracę będę miała więcej czasu dla kiciów.
-
- Informacje
-