Michał zobaczysz jeszcze niejednym Cie zadziwi Twoja koteczka MCO mają cudowne charaktery Ja się teraz tylko zastanawiam kiedy najdzie Cie ochota na kolejnego a dam se rękę uciąć, że Cię najdzie . Z MCO to jest podobnie jak z tatuażem jak sobie jeden zrobisz to później chcesz kolejny i kolejny...
Asia no nie wiem czy jutro ale niebawem pewnie będziecie oglądać Dziś się Pani Ani urodziły koteczki niebieskie z białym i kocurki niebieskie i w ogóle tych kociąt to ma naście więc jest w czym wybierać ale i tak wybór pewnie na Jackusia padnie . Ja normalnie mam już przed oczami wizję tego co będzie jak go zobaczę Tak stresuję tą wizytą jutrzejszą jakbym szła na rozmowę o pracę Pani mi napisała, że czeka na nas z utęsknieniem Mówię Wam jaka to wspaniała kobieta!
Chica - kotka maine coon i Fox - psiak husky
- Furia i Afera
Michał znam chyba 4 (a przynajmniej 3 przypadki) ludzi którzy mówili to samo... i co? I teraz mają dwa lub więcej kociaków
Zobaczysz w końcu będziesz chciał towarzysza lub towarzyszkę dla swojej koteczki, a my Ci będziemy w tym bardzo kibicować!
Zobaczysz w końcu będziesz chciał towarzysza lub towarzyszkę dla swojej koteczki, a my Ci będziemy w tym bardzo kibicować!
No Asia spośród tych kilku do których dzwoniłam ta wywarła na mnie najlepsze wrażenie. Już po pierwszych słowach zamienionych z tą Panią wiedziałam, że nie chcę już więcej szukać i że trafiłam na kociarę z prawdziwego zdarzenia
no póki co nie mogę się nacieszyć z Imagine, lub jak kto woli Chica (też na to reaguje)... chociaż póki co spodobał jej się kąt za lodówką po tym jak obeszła już całe mieszkanie
chyba będzie trzeba to w przyszłości zastawić, bo z tamtąd nawet jakbym chciał to jej nie jestem w stanie zabrać
chyba będzie trzeba to w przyszłości zastawić, bo z tamtąd nawet jakbym chciał to jej nie jestem w stanie zabrać
Moje tez gruchają, szczególnie Ryś. Za to Mysz miauczy tak donośnym głosem,ze aż dziw, że z tego małego ciałka ( jest bardzo drobna) wydobywają się takie dźwiękiHedwa pisze:Ja to w MCO uwielbiam to ich charakterystyczne gruchanie Grrrrrrrr miauuu
no w papierach ma Imagine ... ale Chica jej się przykleiło się do niej przez święta jak na choinkę weszła... kabli tam nie ma bo jest tam tylko miejsce przy samej ziemi gdzie jest zabudowana , a nad jest radiator a kabel biegnie za nim, więc nie dostanie się do niego.. muszę znaleźć coś czym mogę to zastawić.. hmmm trzeba wymyślić coś
a miałczy ślicznie, bo już tutaj miałczała
a miałczy ślicznie, bo już tutaj miałczała
CobraWro a masz balkon u siebie i myślałeś o zabezpieczeniu go siatką może? Bo w razie czego to z nas powoli też się robią eksperci w tej dziedzinie tzn. oczywiście prym wiedzie Asia Furiowo Aferkowa bo już zaczęła montaż siatki ja jeszcze jestem przed
Aśka - InżynierkaHedwa pisze:CobraWro a masz balkon u siebie i myślałeś o zabezpieczeniu go siatką może? Bo w razie czego to z nas powoli też się robią eksperci w tej dziedzinie tzn. oczywiście prym wiedzie Asia Furiowo Aferkowa bo już zaczęła montaż siatki ja jeszcze jestem przed
-
- Informacje
-