Chica - kotka maine coon i Fox - psiak husky
- Furia i Afera
Nie mam zielonego pojęcia
Dobrze działa jako odstraszacz rozsypany pieprz, więc może zapobiegawczo wsyp trochę do doniczki.
Dobrze działa jako odstraszacz rozsypany pieprz, więc może zapobiegawczo wsyp trochę do doniczki.
- Furia i Afera
dobry i sprawdzony pomysł
Musiałam go zastosować w jednej z doniczek w domu, która jako jedyna stoi na podłodze i jest na tyle duża, że dziewczyny będąc małe bez trudu mieściły się w niej tuż pod liśćmi drzewka benjamina
Zdecydowanie wolę naturalne odstraszacze niż te świństwa w sprayach dostępnych w zoologicznych sklepach.
Musiałam go zastosować w jednej z doniczek w domu, która jako jedyna stoi na podłodze i jest na tyle duża, że dziewczyny będąc małe bez trudu mieściły się w niej tuż pod liśćmi drzewka benjamina
Zdecydowanie wolę naturalne odstraszacze niż te świństwa w sprayach dostępnych w zoologicznych sklepach.
Esme o kurde nie wiem czy nie mam tej rośliny o której piszesz w domu co prawda wysoko umieszczona jest i niedostępna dla kota ale jeśli to ta to wolę ją usunąć To jest wiszący kwiat i nowo zakwitłe liście mają u niego takie jasne znaczenia
Tak się owo coś prezentuje
Tak się owo coś prezentuje
No to moje choć dla kotów nie są dostępne lądują w koszu! Jestem jednak zdania, że kot jest na tyle pomysłowy, że może znaleźć sobie sposób na to, żeby do nich dotrzeć choćby pod sufitem wisiały! Nawet nie miałam pojęcia, że to jest trujące Ja się zbytnio na kwiatach nie znam a ten był tu już jak się wprowadziłam i pomyślałam sobie, że skoro zawsze w tym domu były koty to teściowa pewnie zadbała o to żeby nie było trujących roślin... Jednak się pomyliłam
-
- Informacje
-