Na pewno widziałaś moje wewnętrze Ja. Jakby nie było z jakiegoś powodu słucham black i death metalu i fascynuje mnie okultyzm, a to znacznie bardziej pasuje do długowłosej brunetki niż pulchnego, krótkowłosego, wiecznie roześmianego rudzielcaDośka pisze: Ata w moich wyobazeniach była dlugowłosą brunetką
Ciekawostki..
Ale ładne dziewczyny sa na forum
I to jest poprawna odpowiedź!ania1985 pisze:chłopaki tez:P
ale wszyscy wiemy kto na tym forum jest najpiekniejszy co nie?
oczywiscie nasze koty!!
Nagroda dla Pani
Ania, Ty się zastanów - taka teściowa to skarbAmika pisze: Ale ładne dziewczę . Taką synową bym chciała (mam jeszcze dwóch wolnych synów ).
Nie, nie tylko ..., przede wszystkim mają być pogodne, otwarte i życzliwe ..., a Ania na taka mi wyglądaDośka pisze:ale modelka Amika to tylko ładne dziewczyny moga byc Twoimi synowymi ?
Zresztą i tak wybierają chłopcy. Puki co, najstarszy mnie nie zawiódł
Kiedyś słyszałam, że córki szukaja partnerów podobnych do ojców, a synowie podobnych do matek. (I chyba jest w tym trochę prawdy )
ojeju....ale mi się głupio zrobiło... Tzn. dziekuję za komplementy wszystkim serdecznie, ale bez przesady z ta urodą. Zdjecie jest poprostu niezle ( jedyne udane z duzej sesji moim zdaniem) Mam swoje kompleksy i to wcale nie jest fałszywa skromność:)
Hehe owszem jestem wolna i póki co jest mi z tym całkiem okej:)
"Ania, Ty się zastanów - taka teściowa to skarb" - w to niewątpie:)
- Gorzej z facetami, same kłopoty z nimi zazwyczaj:)
Hehe owszem jestem wolna i póki co jest mi z tym całkiem okej:)
"Ania, Ty się zastanów - taka teściowa to skarb" - w to niewątpie:)
- Gorzej z facetami, same kłopoty z nimi zazwyczaj:)
-
- Informacje
-