Witam
A oto i moja fotka...
Pozdrawiam wszystkich kociarzy!!!!!
Ciekawostki..
I też pikna jest
no to ja też się przedstawię w takim razie choć niektórzy znają mnie już z wątku o rozpaczliwym tytule "nowy kociak w domy - pomocy!!!"
poniżej też moja fotka, co prawda z zeszlego lata, ale wracam do loczków w sierpniu
a tutaj jak wygladam mniej więcej teraz, ale też nie do końca, bo włoski już dłuższe:)
ps. Iza - udało mi się dzięki Twojej instrukcji
poniżej też moja fotka, co prawda z zeszlego lata, ale wracam do loczków w sierpniu
a tutaj jak wygladam mniej więcej teraz, ale też nie do końca, bo włoski już dłuższe:)
ps. Iza - udało mi się dzięki Twojej instrukcji
Oglądając te wszystkie fotki zaczynam nabierać pewności, że miłość do kotów jest jakoś genetycznie sprzężona z urodą. Ciekawe czy psiarze też bywają tak hojnie obdarzeni przez naturę? Editchen - miło Cię widzieć.
PS. Ja też z zainteresowaniem czytam Twój wątek, ale nie mam żadnych doświadczeń w dokoceniu, więc nic nie mogę poradzić. Trzymam jednak kciuki!!!
PS. Ja też z zainteresowaniem czytam Twój wątek, ale nie mam żadnych doświadczeń w dokoceniu, więc nic nie mogę poradzić. Trzymam jednak kciuki!!!
dziękuję za powitanie i przede wszystkim za kciuki za pomyślne dokocenie!ATA pisze:Oglądając te wszystkie fotki zaczynam nabierać pewności, że miłość do kotów jest jakoś genetycznie sprzężona z urodą. Ciekawe czy psiarze też bywają tak hojnie obdarzeni przez naturę? Editchen - miło Cię widzieć.
-
- Informacje
-