Ciekawostki..
- Kasia i Maniuś
Obiecuję, że jak tylko będę miała takie zdjęcie to je "załaduję"
Oj tak, Amiko. Masz absolutną racjęAmika pisze:No, no ... taki fajny chłopak, a taki pamiętliwy
Bardzo słodkiATA pisze:Słodki rodzyneczek, prawda?
to widzę, że wszyscy mamy takie same doświadczenia, choć ja dopiero od tygodnia - Puszka śpi jak zabita, aż nie wstanę, za to Tymek jest nawet lepszy niż filmik:)ATA pisze:Kiedy pierwszy raz widziałam ten filmik też się popłakałam On jest po prostu genialny - toż to samo życie!
Co się tu nawyrabiało Po jednym dniu nieobecności wchodzę na forum i myślałam,że mnie nie zalogowało - same czerwone łapki przy tematach.
To jednak prawda,że właściciele i ich pupile są do siebie podobni - śliczne kociambry i tak samo ich Panie i Panowie
Największym zaskoczeniem jest dla mnie Dośka.Dosiu, byłam przekonana, że jestes nastolatką!(mam nadzieję,że odbierzesz to jako komplement )
To jednak prawda,że właściciele i ich pupile są do siebie podobni - śliczne kociambry i tak samo ich Panie i Panowie
Największym zaskoczeniem jest dla mnie Dośka.Dosiu, byłam przekonana, że jestes nastolatką!(mam nadzieję,że odbierzesz to jako komplement )
-
- Informacje
-